انفجار در «باجور» پاکستان؛ ۴ مقام دولتی کشته شدند اسلامی: پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران ادامه خواهد داشت مادورو: از واتس‌اپ برای جاسوسی و کشتار استفاده می‌شود؛ آن را حذف کردم نظر ترامپ درباره جنسیت همسر ماکرون! سنای آمریکا لایحه مالیاتی ترامپ را تصویب کرد ادعای رویترز: ایران آماده مین‌گذاری تنگه هرمز است ادامه پرواز پهپاد‌های مشکوک در عراق / سقوط ۲ پهپاد در سلیمانیه اسپوتنیک: برنامه هسته‌ای ایران کمترین آسیب را دیده است ترامپ: اسراییل با آتش بس ۶۰ روزه در غزه موافقت کرده است السودانی: تلاش برای فروپاشی نظام ایران پیامد‌های خطرناکی برای منطقه دارد عراقچی: میزان آسیب‌ها به «فردو» خیلی جدی و زیاد بوده است/ فناوری هسته‌ای ایران را با بمباران نمی‌توان از بین برد واکنش گروسی به تلاش مصر برای احیای روابط میان آژانس و ایران ایران خواستار تعلیق فوری کنست اسرائیل در اتحادیه بین‌المجالس شد اتحادیه اروپا آماده پذیرش تعرفه جهانی ۱۰ درصدی برای صادرات به آمریکا شد ادعا‌های واهی گروه ۷ علیه حقوق هسته‌ای مشروع ایران

احضار کاردار انگلیس به وزارت خارجه در پی اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران

کاردار لندن در تهران در اعتراض به اقدام غیرقانونی انگلیس در تحریم شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران به وزارت خارجه احضار شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۵ - ۲۹ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 19
کد خبر: ۲۶۳۵۷۸

به گزارش راهبرد معاصر، متعاقب اعمال تحریم‌های غیرقانونی توسط انگلیس علیه تعدادی از اشخاص حقیقی و حقوقی ایرانی از جمله شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و ایران ایر، به بهانه واهی ارسال موشک بالستیک از سوی ایران به روسیه، کاردار انگلیس (در غیاب سفیر) به وزارت امور خارجه احضار شد و مراتب اعتراض شدید کشورمان نسبت به این اقدام غیرقانونی و ناموجه دولت انگلیس به وی ابلاغ شد.

عباس نادری، دستیار مدیر کل غرب اروپای وزارت امور خارجه، با محکوم کردن شدید این اقدام انگلیس، آن را مغایر با حقوق بین‌الملل و مخل اصل آزادی دریانوردی و تجارت دریایی دانست.

عباس نادری با رد ادعای ارسال موشک بالستیک از سوی ایران به روسیه که رییس جمهور اوکراین خود به نادرستی آن اذعان کرده است، تصریح کرد: همکاری‌های مشروع و قانونی جمهوری اسلامی ایران با دیگر کشور‌ها در حوزه‌های دفاعی و امنیتی علیه هیچ طرف ثالثی نیست و مداخله غیرقانونی برخی کشور‌های اروپایی از جمله انگلیس در همکاری‌های دفاعی ایران با سایر کشور‌ها به هیچ وجه قابل قبول نیست.

دستیار مدیرکل غرب اروپا خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران این رفتار‌های غیرمنطقی و مغایر با موازین بین‌المللی را بی‌پاسخ نمی‌گذارد و بدیهی است که مسئولیت عواقب ناشی از چنین رفتار‌های ناموجه و تقابلی بر عهده دولت انگلیس می‌باشد.

کاردار انگلیس در این احضار اظهار کرد که مراتب را در اسرع وقت به لندن منعکس خواهند کرد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار