پزشکیان: نمی‌پذیریم که صنعت صلح‌آمیز هسته‌ای را کنار بگذاریم پزشکیان: مذاکرات با هماهنگی کامل و مجوز رهبر انقلاب در حال انجام است/ هدف حل واقعی مسائل است، نه گفت‌و‌گو برای گفت‌و‌گو / دولت پیگیر وضعیت بازداشت‌شدگان است بیانیه نمایندگان مجلس: برای جانفشانی و تدابیر امورات کشور آماده‌ایم پزشکیان در سفری غیر رسمی وارد مشهد مقدس شد مهدی محمودیان و عبدالله مومنی و ویدا ربانی آزاد شدند اولتیماتوم جدید سپاه / هر زمان بزرگان بگویند، تنگه را می‌بندیم بیانیات مهم رهبر انقلاب درباره حوادث دی ماه ۱۴۰۴ پاسخ کوبنده رهبر انقلاب به تهدیدهای ترامپ + ویدیو بازداشت سه عنصر تروریستی سلطنت‌طلب در پرند توسط سپاه حضرت حیدر کرار (ع) دریادار تنگسیری: اشراف کاملی در تنگه هرمز داریم دعوت سپاه از مردم برای شرکت در آیین‌های گرامیداشت شهدای حوادث اخیر جزئیات رزمایش «کنترل هوشمند تنگه هرمز» نیروی دریایی سپاه ۵۱ نماینده خواستار اتخاذ مواضع انقلابی در قبال طرح صلح ابراهیم شدند مجلس میزان پاداش پایان خدمت بازنشستگان را تعیین کرد

آخرین وضعیت بررسی طرح جایگزین کنکور در مجلس

عضو هیئت‌رئیسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس آخرین وضعیت بررسی طرح جایگزین کنکور در پارلمان را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۴ - ۰۸ آبان ۱۳۹۸ - 2019 October 30
کد خبر: ۲۶۳۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ قاسم احمدی لاشکی عضو هیئت‌رئیسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به تدوین طرح جایگزین کنکور در این کمیسیون، گفت: مرکز پژوهش‌های مجلس این طرح را بررسی و پیش‌نویس طرح را به کمیسیون ارجاع داده است.

 

وی با بیان اینکه یک جلسه نیز درباره این طرح در زمان ریاست عارف در کمیسیون داشتیم، ادامه داد: پس از اینکه تغییراتی در ترکیب هیئت‌رئیسه کمیسیون اتفاق افتاد و زاهدی رئیس کمیسیون شد تاکنون این طرح در دستور کار قرار نگرفته است.

 

نماینده نوشهر در مجلس با تاکید براینکه این طرح باید هرچه سریعتر در دستور کار کمیسیون قرار گیرد، ادامه داد: طبق توافقی که در زمان تدوین طرح انجام شده بود قرار بر این شد تا یک ماه مرکز پژوهش‌ها و یک ماه کمیسیون برروی این موضوع کارکنند و سپس این طرح برای بررسی در صحن علنی تقدیم هیئت‌رئیسه پارلمان شود.

 

عضو هیئت‌رئیسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اعلام اینکه طرح جایگزین کنکور در 7 محور تدوین شده است، اظهار داشت: جداسازی آموزش از سنجش و پذیرش، تعدد نوبت برگزاری آزمون، دادن اولویت زمانی به دوره‌های تحصیلات تکمیلی، قابل استناد بودن سوابق تحصیلی، معدل کتبی و امتحانات نهایی دانش آموزان، قابلیت اجرایی از سال 1399 و ساماندهی سهمیه‌های موجود از جمله محورهای این طرح است.

 

احمدی لاشکی تصریح کرد: این طرح پس از تصویب در کمیسیون به هیئت رئیسه مجلس تقدیم می شود و پس از یک ماه در صورت تایید نهایی یک طرح فوریتی برای آن تهیه می شود و در نهایت در صحن علنی مجلس شورای اسلامی مطرح می شود.

منبع: تسنیم

ارسال نظر