وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند

اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند مردی در کانادا بعد از اینکه پس از عمل جراحی روی تخت بیمارستان به هوش آمد، از دیدن قطع پای سالم خود شوکه شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۸ - ۰۱ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 21
کد خبر: ۲۶۳۷۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ جیسون کندی در بیمارستان گریس در شهر مانیتوبای کانادا به‌دلیل عفونت شدید پا تحت عمل جراحی قرار گرفت. او که ماهیگیر بود، به‌دلیل احساس درد و خونریزی در پای راست خود به بیمارستان مراجعه کرد. چند روز بعد، پزشکان متخصص به او گفتند که پای راست او به‌شدت عفونت کرده و آنها مجبور به قطع این پا هستند. کندی هم به‌ناچار پذیرفت.

کندی می‌گوید، «وقتی روی تخت بیمارستان به هوش آمدم، متوجه شدم، جراح‌ها به‌جای پای راست، پای چپم را قطع کرده‌اند. ابتدا فکر می‌کردم دارم کابوس می‌بینم، اما بعد متوجه شدم که نه این فاجعه حقیقت دارد.»

بنابه گفته سخنگوی بیمارستان، بیمارستان و کادر درمانی از او به‌طور رسمی عذرخواهی کرده‌اند و اقدامات بعدی در حال انجام است.

این مرد به خبرنگار گفت، «من از والدینم یاد گرفته‌ام که باید دیگران را ببخشم. اما این رویداد واقعا تاثیر بدی روی من گذاشت و می‌خواهم این موضوع را به اطلاع همه برسانم تا دیگر چنین اتفاقی برای کس دیگری نیفتد.»

مادر این مرد هم گفت، بیمارستان باید خسارتی را که به پسرش زده است، جبران کند. / همشهری

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار