هشدار کاهش شدید دما در ۲۶ استان / بارش برف، باران و یخبندان در راه است امروز در ۵ دانشگاه شهر تهران چه گذشت؟ دستگیری ربایندگان دو تبعه عراقی در غرب کشور/انتشار تصاویر شکنجه گروگان‌ها با هدف اخاذی  رئیس دانشگاه الزهرا: با هتاکان به نماد‌های ملی برخورد خواهیم کرد/ برای دانشجویان پیامک تذکر فرستادیم هشدار ترافیکی پلیس راه فراجا؛ بارش برف و باران در جاده‌ها نام ۲۲ معبر در تهران تغییر کرد + اسامی و جزئیات  بازداشت رئیس و ۲ عضو هیات‌رئیسه اتاق اصناف گلپایگان بارش برف و باران در ۱۵ استان/ ترافیک نیمه‌سنگین در محور‌های منتهی به تهران دانشگاه آزاد البرز تا پایان سال مجازی شد چرا بسته‌های اینترنت زود تمام می‌شوند؟ آخرین وضعیت بیماری وبا در ایران، منطقه و جهان بیانیه دانشگاه تهران در محکومیت هتک حرمت پرچم جمهوری اسلامی ایران عیدی بازنشستگان کی واریز می‌شود؟ دادستان کل کشور: شکستن قداست مراکز علمی قابل قبول نیست وزیر علوم: توهین به نماد‌های ملی پذیرفتنی نیست/با آشوبگر در شورا‌های انضباطی برخورد می‌شود واریز بیش از ۷ هزار میلیارد ریال سود به حساب بازنشستگان فرهنگیان

زاکانی: شهید فخری‌زاده باعث پیشرفت جهش‌وار علمی کشور شد

شهردار تهران گفت: مجاهدت شهدای علمی مانند شهید فخری‌زاده باعث پیشرفت جهش‌وار علمی کشور شد و ما را از بند استعمار نجات داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۷ - ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 23
کد خبر: ۲۶۳۸۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، نخستین ویژه برنامه «ستارگان شهر» با محوریت گرامیداشت دانشمند هسته‌ای شهید محسن فخری‌زاده، ظهر امروز  سوم آذر ماه  با حضور علیرضا زاکانی شهردار تهران، حجت الاسلام عبدالحسین خسرو پناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، فریدون عباسی دوانی رئیس انجمن هسته‌ای ایران و دیگر مدیران و مسئولان در سالن سعدی برج میلاد برگزار شد.

 

شهردار تهران در ابتدای این آیین با تاکید بر سنت قرآنی در یاری مومنان اهل حق گفت: خداوند در آیه ۱۶ سوره مبارکه جن در توصیف اهل ایمان می‌فرمایند؛ «وَأَن لَوِ استَقاموا عَلَی الطَّریقَةِ لَأَسقَیناهُم ماءً غَدَقًا» مطابق آیه مومنانی مانند شهید فخری زاده که بر مسیر حق استقامت ورزیدند از نعمت الهی سیراب شده‌اند.

 

وی افزود: شهدا نیاز به برگزاری مراسم بزرگداشت ندارند و ما به برگزاری چنین رویداد‌هایی نیازمندیم و همانطور که رهبر انقلاب فرمودند امروز ارزش زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا کمتر از شهادت نیست.

 

زاکانی در ادامه با تجلیل از جایگاه شهدای هسته‌ای گفت: شهید فخری زاده پرچمدار استقلال علمی در کشور است و ما نیز مدیون مجاهدت‌های ایشان هستیم. زیرا در دو قرن گذشته نفوذ استعمار باعث عقب ماندگی ایران شده بود، اما مجاهدت شهدای علمی مانند شهید فخری زاده باعث پیشرفت جهش وار علمی کشور شد و ما را از بند استعمار نجات داد.

 

شهردار تهران تاکید کرد: مجاهدت‌های علمی شهید فخری زاده به مردم ایران هویت ملی بخشید؛ پیشرفت علمی که در نتیجه تلاش‌های دانشمندان هسته‌ای در ایران ایجاد شده باعث صیانت علمی ایران در برابر بیگانگان شد و ماندگاری راه انقلاب را تضمین کرد.

 

زاکانی گفت: در حوزه موشکی اسم شهید تهرانی مقدم و در حوزه هسته‌ای و فناوری‌های نوینی که مختص به حوزه دانشی خاصی است و برای ما یک برجستگی اساسی ایجاد می‌کند، نقش شهید فخری‌زاده نقش بی بدیل و ممتازی است.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: ایران در حوزه هسته‌ای با افتخارآفرینی دانشمندان خود در لبه علم حرکت می‌کند. دستیابی ایران به دانش هسته‌ای باعث ایجاد امکانات علمی در حوزه‌های مختلف انرژی، پزشکی، کشاورزی و... برای مردم کشورمان و در نگاه بزرگتر برای مسلمانان و مستضعفین جهان شده است.

 

زاکانی در پایان گفت: جمهوری اسلامی ایران مفتخر به پرورش شهدای دانشمندی است که از طریق بندگی خدا به درجات اعلای علمی رسیده‌اند. برگزاری جلسات بزرگداشت این شهدا سبب آشنایی نسل جدید با الگو‌های علمی کشور می‌شود تا با بهره‌گیری از راه آنان آینده کشور را متحول کنند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار