انتقال کامیون زباله از ساری به تهران | واکنش فرماندار چه بود؟ + ویدئو-راهبرد معاصر
انهدام باند ۹ نفره موبایل‌قاپان در تهران اختلال اینترنت برطرف شد مبلغ وثیقه تعهدات آموزش رایگان رشته‌های علوم پزشکی اعلام شد اطلاعیه انتقال پایانه مسافری شرق قدیم به پردیس مسافری شرق تکلیف مجدد آموزش و پرورش برای بازنگری اساسنامه صندوق ذخیره فرهنگیان بازگشت سازمان سنجش، پذیرش و ارزشیابی به زیرمجموعه وزارت علوم افزایش ۴۰ درصدی مستمری افراد تحت پوشش سازمان بهزیستی در بودجه ۱۴۰۴ علائم سنگ کلیه در کودکان را بشناسید جزییات جدید از پرونده چای دبش | ماجرای ثبت چای‌های مخلوط ایرانی- خارجی به عنوان چای هندی دمای منفی ۱۱ در ۳ استان + جزئیات یخبندان در شهرهای ایران دستگیری عامل شهادت ۳ مامور پلیس آگاهی گیلان تخصیص بیش از ۲۰۰۰ ردیف استخدامی جذب اعضای هیئت علمی به دانشگاه‌ها آزمون جذب عمومی تصدی منصب قضا سال ۱۴۰۳ در ۱۳ دی ماه برگزار می‌شود باند ترانزیت و توزیع مواد مخدر ۴ استان متلاشی شد جریمه ۳۵۰ هزار تومانی برای خودروهای تک‌سرنشین در اتوبان همت

انتقال کامیون زباله از ساری به تهران | واکنش فرماندار چه بود؟ + ویدئو

انتقال روزانه بیش از ۸ هزار تن زباله به آرادکوه، معضلات زیست محیطی بی‌شماری را برای بخش کهریزک شهرستان ری ایجاد کرده است. در حالی که قرار بود این سایت پسماند منتقل شود، حالا خبر رسیده در‌های آرادکوه به‌روی زباله‌های سایر استان‌ها باز شده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۳ - ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 23
کد خبر: ۲۶۳۸۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ مجتمع پردازش پسماند آرادکوه در شهرستان ری و بخش کهریزک یکی از بزرگترین سایت‌های پسماند در خاورمیانه است که علاوه بر بوی نامطبوع ناشی از دفع پسماند، انتشار گاز سمی متان نیز در این منطقه ایجاد نگرانی کرده است.

مردم بخش کهریزک شهرستان ری همواره از معضلات آرادکوه و انتقال روزانه بیش از ۸ هزار تن پسماند شهر تهران و ریزش شیرابه از خودرو‌های حامل زباله در سطح شهر کهریزک گلایه داشتند و شهرداری تهران در مقطعی از کاهش پسماند انتقالی از تهران به آرادکوه خبر داد، اما در روز‌های اخیر تصاویری از ورود خودرو‌های حامل پسماند با پلاک ساری به آرادکوه دریافت کردیم.

مرکز دفع پسماند آرادکوه، در کیلومتر ۲۳ جاده قدیم تهران ـ قم، از ۶۵ سال پیش به‌عنوان سایت پسماند مورد استفاده قرار گرفته است. در این ۶ دهه، در چندین مرحله افزایش ظرفیت و پیشروی در مراتع اطراف داشته است و در مقاطعی نیز به تکمیل ظرفیت این مجتمع اشاره شد و انتقال آن در دستور کار قرار داشت.

باتوجه به گسترش مرکز پسماند آرادکوه از یک سو و گسترش شهرنشینی در بخش کهریزک شهرستان ری از سوی دیگر، فاصله مرکز دفع پسماند با محل زندگی مردم کاهش یافته است و مردم این منطقه روزانه با مشکلاتی، چون انتشار بوی نامطبوع، افزایش حشرات و حیوانات موذی، ریزش شیرابه در معابر و خیابان‌ها و همچنین ایجاد کارگاه‌های غیرمجاز تفکیک پسماند و وجود اتباع به‌ویژه اتباع غیرمجاز مواجه هستند.

اخیراً مردم کهریزک از تردد شبانه و قابل توجه خودرو‌های حامل پسماند با پلاک ساری گلایه دارند و می‌گویند این شهر پرجمعیت تاکنون معضلات یک استان را به‌دوش می‌کشید، اما حالا در‌های آرادکوه به‌روی سایر استان‌ها نیز باز شده است و از این پس قطعاً بر معضلات پرشمار این شهر افزوده خواهد شد.

خبرنگار برای پیگیری این موضوع و این‌که چرا در حالی که مشکلات مردم جنوب تهران و به‌طور خاص ساکنان کهریزک درباره آرادکوه و انتقال زباله‌ها برطرف نشده است، حالا باید پذیرای زباله‌های تولیدشده در استانی دیگر باشند، سعی کرد با فرماندار ویژه شهرستان ری مصاحبه کند که مهدی باب‌الحوائجی با بیان اینکه "هیچ حرفی ندارم"، گفت: همین را منتشر کن.

جدای از فرمانداری ری، دیگر مسئولان محیط زیست و مدیریت شهری تهران نیز باید درباره چرایی موافقت با انتقال زباله‌های ساری به آرادکوه توضیح دهند.

با آغاز ورود زباله و پسماند شهر ساری به آرادکوه، مردم شهرستان ری از این پس با معضلات ورود پسماند از استان‌های دیگر مواجه خواهند شد.

همان‌گونه که در خبر نایب‌رئیس شورای شهر ساری عنوان شده است، زباله‌ها برای دفع در زباله‌سوز آرادکوه منتقل می‌شوند، اما سؤال اینجاست؛ آیا زباله‌سوز آرادکوه فعال است؟ یا در صورت فعال بودن، ظرفیت این حجم از زباله را خواهد داشت؟! /تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده