سرلشکر موسوی: ترور یهودیان عملیات فریب رژیم صهیونی برای القای یهودی ستیزی است زینب سلیمانی: حاج قاسم تاکید داشت شب یلدا با حافظ خوانی و دورهمی خانوادگی برگزار شود سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس: ارز ترجیحی تا پایان سال جاری حذف نخواهد شد اعزام ناوگروه‌های ۱۰۳ و ۱۰۴ ارتش به مأموریت‌های بین‌المللی واکنش سخنگوی دولت به اظهارات قالیباف درباره احتمال استیضاح وزرا مدارس و ادارات فردا با ۲ ساعت تأخیر آغاز می‌شوند سران قوا تشکیل جلسه دادند ضارب فرمانده انتظامی مشهد در مراسم مرحوم خسرو علیکردی شناسایی و بازداشت شد تردد شناورها در سواحل استان بوشهر ممنوع است ابوترابی: مسئولان درباره مشکلات اقتصادی و راه‌حل آن با مردم سخن بگویند اظهارات جدید سخنگوی سپاه درباره جنگ ایران با اسرائیل پزشکیان: از موقعی که آمدیم از چپ و راست مشکل بارید پزشکیان: شرایط آمریکا برای مذاکره را نمی‌پذیریم سخنگوی سپاه: هدف اصلی دشمن در جنگ ۱۲ روزه نابودی مؤلفه‌های اقتدار و براندازی نظام بود پزشکیان: چیزی که می‌تواند ما را از مسیر باز دارد، اختلاف و خودمحوری است

سپاه فجر فارس تعدادی از عناصر فرقه بهائیت را دستگیر کرد

تعدادی از عناصر حرمت شکن فرقه بهائیت توسط سربازان گمنام امام زمان(عج) در سازمان اطلاعات سپاه فجر استان فارس دستگیر شدند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۳ - ۰۸ آبان ۱۳۹۸ - 2019 October 30
کد خبر: ۲۶۳۹۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ همزمان با برگزاری مراسم‌های شهادت هشتمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت، حضرت امام علی بن موسی الرضا(ع) تعدادی از عناصر تشکیلاتی فرقه بهائیت که مبادرت به برگزاری جشن سالگرد یکی از بزرگان این فرقه در شهر شیراز سومین حرم اهل بیت(ع)کردند، توسط سربازان گمنام امام زمان(عج) سازمان اطلاعات سپاه فجر فارس دستگیر شدند.

 

بهائیان دستگیر شده در این عملیات ضمن حرمت شکنی در ایام سوگواری اهل بیت(ع) در حال برگزاری جشن تولد سرکرده فرقه به صورت مخفیانه در سطح شهر شیراز بوده‌اند.


فرقه بهائیت و عناصر تشکیلاتی این فرقه طبق فرامین مرکزیت فرقه موسوم به بیت العدل با هدف قراردادن اصول مذهب تشیع، همواره سعی داشته است که مانع از گسترش آموزه‌های اسلام ناب محمدی در سطح جهان شود، تا امکان تکرار جنبش‌های مذهبی در سراسر دنیا از میان برود.


در همین راستا عناصر تشکیلاتی فرقه درصدد ضربه زدن به دین مبین اسلام و ازبین بردن خصلت‌های ضداستکباری و ظلم‌ ستیز آن در میان عموم جامعه بوده‌اند و هدف طراحان این فتنه، تلاش برای شکستن کیان و اقتدار ملی و مذهبی ایران بوده است.


در راستای برخورد با عناصر فرقه بهائیت و ممانعت از تحقق اهداف و تامین منافع شوم بیگانگان در داخل کشور و جلوگیری از بازسازی هرم تشکیلات جاسوسی این فرقه که تحت حمایت رژیم صهیونیستی درصدد نفوذ در میان مسلمانان می‌باشند، نامبردگان توسط سربازان گمنام امام زمان(عج) سازمان اطلاعات سپاه فجر فارس دستگیر شده‌اند.

منبع: ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار