ارتش اسرائیل در حال پیشروی به مناطق روستایی درعا و قنیطره است درخواست سناتور‌های آمریکایی برای انتشار تحقیقات حمله به مدرسه میناب واکنش نخست وزیر پاکستان به تحولات یمن و حمله عربستان به فرودگاه صنعا اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد

لبنان برای تشییع باشکوه پیکر شهید نصرالله آماده می‌شود

لبنان برای تشییع باشکوه پیکر شهید نصرالله آماده می‌شود یک نماینده حزب‌الله با بیان اینکه مقاومت ثابت کرد راهی جز آتش‌بس برای بازگشت آوارگان صهیونیست به شمال فلسطین اشغالی وجود ندارد، گفت، توافقی که حاصل شده، اجرای قطعنامه ۱۷۰۱ بوده و زمان و تاریخ تشییع پیکر شهید نصرالله اعلام خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۸ - ۰۷ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 27
کد خبر: ۲۶۴۲۴۷

به گزارش راهبرد معاصر، به دنبال برقراری آتش بس میان لبنان و رژیم صهیونیستی، ابراهیم الموسوی، نماینده حزب الله در پارلمان لبنان در سخنانی به این منظور اعلام کرد که دشمن شعارهای بزرگی برای نابودی مقاومت سر داده بود، اما در نهایت مجبور به آتش‌بس شد.

 

ابراهیم الموسوی در گفتگو با المیادین اظهار داشت: مقاومت ثابت کرد که هیچ بازگشتی برای شهرک نشینان صهیونیست به شمال فلسطین اشغالی وجود ندارد؛ مگر از طریق مذاکرات غیر مستقیم و برقراری آتش بس.

 

این نماینده حزب الله به همه حامیان مقاومت از گروه‌های مختلف و همچنین رسانه‌های طرفدار مقاومت، درود فرستاده و گفت که مذاکرات به شکل غیر مستقیم انجام شد و تاکید می‌کنم، آنچه اتفاق افتاد، ساز و کار اجرای قطعنامه 1701 بود.

 

وی خاطرنشان کرد که هرگونه توافقی که میان اسرائیل و آمریکا انجام شده باشد، به ما مربوط نیست.

 

این نماینده حزب الله در ادامه گفت که زمان و تاریخ مناسب برای تشییع پیکر سرور شهیدان، شهید سید حسن نصرالله اعلام خواهد شد.

 

با گذشت 418 روز از جنگ در غزه، آتش‌بس در لبنان سرانجام پس از هفته‌ها مذاکرات فشرده و تلاش کشورهای فرانسه و آمریکا برای بیرون کشیدن ارتش اشغالگر از باتلاق جنوب لبنان، وارد فاز اجرایی شد؛ آتش‌بسی که با خشم و عصبانیت محافل صهیونیستی و انتقادات شدید از بنیامین نتانیاهو همراه شده است.

 

توافق آتش‌بس میان لبنان و رژیم اسرائیل از ساعت 5 و نیم به وقت تهران (4 به وقت بیروت) وارد فاز اجرایی شد و دو طرف درگیر حملات خود را متوقف کردند.

 

از همان لحظه ابتدایی که زمزمه‌هایی درباره آتش بس قریب‌الوقوع میان لبنان و رژیم صهیونیستی وجود داشت، مسئولان و شهرک نشینان صهیونیست به ویژه در شمال فلسطین اشغالی، به شدت نتانیاهو را مورد هجمه و انتقاد قرار داده و تاکید کردند که نتانیاهو حتی به ساده‌ترین هدف خود از جنگ علیه لبنان، یعنی بازگرداندن امنیت به شهرک‌های شمالی اسرائیل (فلسطین اشغالی) نرسید و در نهایت مجبور شد مقابل حزب الله تسلیم شود./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار