گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند

عراقچی: ایران حق دارد به اسرائیل پاسخ دهد، اما تحولات منطقه را هم در نظر می‌گیرد

عراقچی: ایران حق دارد به اسرائیل پاسخ دهد، اما تحولات منطقه را هم در نظر می‌گیرد وزیر امور خارجه ایران می‌گوید تهران از حق مشروع برای واکنش به حمله تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی برخوردار است، اما تحولات منطقه از جمله آتش‌بس در لبنان را در نظر خواهد گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۱ - ۰۷ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 27
کد خبر: ۲۶۴۲۷۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران که برای حضور در نشست مجمع جهانی تمدن‌ها در لیسبون، پرتغال به سر می‌برد، عصر امروز به خبرنگاران گفت: «تهران حق خود برای واکنش به حملات هوایی ماه گذشته اسرائیل به ایران را محفوظ می‌داند، اما تحولات دیگری در منطقه مانند توافق آتش‌بس در لبنان را نیز در نظر می‌گیرد.»

طبق گزارش رویترز، وزر خارجه ایران به خبرنگاران گفت که ایران از توافق روز سه‌شنبه استقبال می‌کند و امیدوار است که این توافق بتواند به آتش‌بس دائمی منجر شود.

رژیم صهیونیستی در ۲۶ اکتبر و در اقدامی تجاوزگرانه به اقدامی نظامی علیه ایران دست زد که در پی آن، چهار نیروی پدافندی ارتش به شهادت رسیدند.

در پی اقدام تجاوزگرانه رژیم صهیونیستی، سران ایران اعلام کردند که این اقدام بی‌پاسخ باقی نخواهد ماند.

در همین راستا، امروز «محمدباقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوالی درباره توافق آتش‌بس در لبنان گفت: «از توافق آتش‌بس حمایت می‌کنیم امیدواریم این آرامش در غزه هم برقرار شود.»

وی تاکید کرد: «حتما عملیات وعده صادق ۳ را داریم و این تصمیم ماست و زمان آن هم جز عملیات است که در وقت و زمان خودش انجام می‌شود.»

پس از اعلام «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر توافق آتش‌بس میان لبنان و رژیم صهیونیستی، این توافق صبح چهارشنبه وارد فاز اجرایی شد.

به گفته بایدن، قرار است نظامیان رژیم صهیونیستی از جنوب لبنان خارج شوند و ارتش لبنان در مرز‌های این کشور و فلسطین اشغالی مستقر شود.

به اذعان رسانه‌های اسرائیلی، رژیم صهیونیستی در جنگ خود علیه لبنان، به هیچ یک از اهداف خود، یعنی «از بین بردن توانایی موشکی حزب‌الله»، «ایجاد منطقه حائل» و بازگشت شهرک‌نشینان صهیونیستی به شمال فلسطین اشغالی دست نیافته است و حتی با وجود اجرایی شدن آتش‌بس، سران این رژیم اعلام کردند که بازگشت شهرک‌نشینان به مناطق شمالی «چندین ماه» زمان خواهد برد.

بسیاری از سران رژیم صهیونیستی از جمله «آویگدور لیبرمن» وزیر جنگ اسبق رژیم صهیونیستی، توافق آتش‌بس با لبنان را نشان از تسلیم شدن این رژیم دربرابر حزب‌الله ارزیابی کرده‌اند. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار