جزئیات خروج نیرو‌های اماراتی از یمن پوتین: روسیه به اهداف خود دست خواهد یافت دیدار دبیر شورای راهبردی روابط خارجی با وزیر امور خارجه لوکاشنکو: زلنسکی پیش از آنکه دیر شود به توافق برسد نامه ایران به دبیرکل و شورای امنیت در پی تهدیدات ترامپ / ایروانی: ایران حق مشروع دفاع از خود را به‌نحوی قاطع اعمال خواهد کرد الحوثی: ثمره جهاد و شهادت رهبران مقاومت فلسطین، تحقق وعده الهی در زوال رژیم اسرائیل است واکنش مسکو به تهدیدات تل‌آویو علیه ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران و ونزوئلا پایان حضور نظامی امارات در یمن پس از تهدیدات عربستان سعودی بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس

درگیری میان نیرو‌های ارتش سوریه و تروریست‌ها در ادلب

منابع خبری امروز (پنجشنبه) از درگیری میان نیرو‌های ارتش سوریه و تروریست‌ها در محور‌های حومه شرقی ادلب خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۷ - ۰۸ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 28
کد خبر: ۲۶۴۳۳۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ خبرنگار شبکه خبری العربی گزارش داد که درگیری‌های خشونت‌بار و تبادل آتش میان گروه‌های مخالف سوریه و نیرو‌های ارتش این کشور در محور‌های حومه شرقی ادلب به وقوع پیوسته است.

طبق گزارش خبرنگار شبکه العربی، گروه‌های مخالف سوریه مدعی سیطره بر روستای «دادیخ» در شرق ادلب شده‌اند.

وی همچنین اعلام کرد، جنگنده‌های وابسته به ارتش سوریه حملاتی را به اطراف شهرک «سرمین» واقع در شرق ادلب انجام دادند.

طبق اعلام خبرنگار العربی، نیرو‌های ارتش سوریه همچنین محور‌های درگیری در شرق ادلب و غرب حلب را هدف حملات توپخانه‌ای و موشکی قرار داده‌اند.

پیشتر نیز خبر‌هایی مبنی‌بر پیشروی تروریست‌ها در غرب حلب منتشر شده بود.

گروه‌های مسلح موسوم به «الفتح المبین» در شمال غربی سوریه روز (چهارشنبه) از آغاز عملیات نظامی تحت عنوان «عملیات بازدارندگی دشمن» خبر دادند و اعلام کردند که این عملیات نظامی با هدف ناکام گذاشتن نقشه‌های نیرو‌های نظام سوریه از طریق حمله پیشگیرانه و حساب‌شده به مواضع آن انجام می‌شود.

منطقه کاهش تنش ادلب که شامل استان ادلب و بخش‌هایی از استان‌های حلب، حماة و لاذقیه است آخرین مقر تروریست‌های تحریرالشام در سوریه است.

روز گذشته ارتش سوریه مواضع تروریست‌های گروهک تحریرالشام در جنوب ادلب، حومه غربی حلب و غرب حماه را هدف حملات هوایی گسترده و حملات موشکی خود قرار داد که خشونت‌بارترین حملات از سال‌ها پیش به شمار می‌آمد.

پیشتر خبرنگار اسپوتنیک نیز گزارش داد که «جبهه النصره» و سازمان‌های تروریستی همپیمان آن صبح روز (چهارشنبه) علیه مواضع ارتش سوریه حملات خشونت‌باری انجام دادند؛ قبل از آغاز این حملات حمله توپخانه‌ای و موشکی علیه روستا‌ها و شهرک‌های نزدیک خطوط تماس انجام شده بود.

گروه تروریستی تحریرالشام از چندین ماه قبل تحرکات گسترده‌ای را در اطراف شهر حلب آغاز کرده و گزارش‌های متعددی از حضور تروریست‌ها در این منطقه منتشر شده بود که در نتیجه همین تحرکات ارتش سوریه از حدود یک ماه پیش بخشی از یگان‌های زرهی‌اش را به شمال سوریه و حومه غربی حلب منتقل کرد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار