شاخص آلودگی هوا در حمیدیه به ۵۰۰ رسید-راهبرد معاصر
ترفند جدید شیادان؛ انتشار لینک‌های آلوده با عنوان تلگرام و اینستاگرام فیلترنشده سرقت دارو‌های سرطان در بیمارستان شریعتی هم تایید شد اخاذی یک رمال از خواننده معروف زمان اعلام نتایج آزمون‌های معلمی مشخص شد + توضیحات سخنگوی وزارت آموزش و پرورش جزئیات تازه از گروگان‌گیری هولناک یک خانواده ۹ نفره رشتی به مدت ۲ سال + توضیحات مقام قضایی وزیر آموزش و پرورش: مشکل ۲۱۰ نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان رفع شد مجوز پرداخت پاداش خدمت بازنشستگان وزارت آموزش و پرورش صادر شد + جزئیات خشکی تالاب پریشان ۱۵ ساله شد ماجرای یک پرونده عجیب در دادسرای جنایی تهران؛ مقتول زنده بود سرقت‌های سریالی با بازی در نقش پرستار کودک زمان رونمایی از تراموای تهران ماجرای جراحی که از بیمار خود سرطان گرفت اختصاص شعبه ویژه پرونده‌های سقط غیرمجاز در دادسرا نگرانی از افزایش سرطان گوارش در ایران تمدید مهلت مشاهده و تایید «سوابق تحصیلی» تا ۲۰ دی/ الزام تمامی داوطلبان کنکور برای تایید سوابق

شاخص آلودگی هوا در حمیدیه به ۵۰۰ رسید

امروز یکشنبه، ۱۱ آذر شهرستان حمیدیه در خوزستان به عنوان آلوده‌ترین شهر کشور ثبت شد. بدین ترتیب، شاخص آلودگی هوا در ایستگاه حمیدیه بر روی عدد ۵۰۰ قرار گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۳ - ۱۱ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 01
کد خبر: ۲۶۴۵۸۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ شاخص آلودگی هوا در شهرستان حمیدیه در خوزستان به قدری افزایش یافته که هوای حمیدیه در این روز برای تمامی گروه‌های سنی خطرناک قلمداد شود. PM ۱۰ نوع آلودگی است که این شهرستان را فرا گرفته. ذرات درشت و بزرگتر به نام PM ۱۰ می‌توانند چشم، بینی و گلو را تحریک کنند. گرد و غبار جاده‌ها، مزارع، بستر‌های خشک رودخانه‌ها، کارگاه‌های ساختمانی و معادن از انواع PM ۱۰ هستند.

دو منطقه اقتصادی در استان بوشهر نیز با نوع آلاینده SO ۲ جزو آلوده‌ترین نقاط در کشور بودند. شاخص آلودگی هوا در ایستگاه منطقه ویژه اقتصادی پارس بیدخون و ایستگاه منطقه ویژه اقتصادی پارس ۲ بر روی ۲۰۰ قرار گرفت. امروزه یکی از آلاینده‌های اصلی هوا، گاز ۲ SO است که اثرات جبران ناپذیری بر محیط‌زیست دارد. این گاز در اتمسفر با بخار آب واکنش داده و اسیدسولفوریک تولید می‌کند و موجب ایجاد باران اسیدی می‌شود. از منابع اصلی تولید ۲ SO می‌توان به واحد‌های تشویه سنگ معدنی (Roasting) مس و روی در صنایع متالورژی، نیروگاه‌های برق زغال سنگی، پالایشگاه‌های گاز طبیعی و وسایل نقلیه‌ای که از سوخت‌های فسیلی استفاده می‌کنند، اشاره کرد.

همچنین دو ایستگاه کنترل کیفیت هوا در شهر تهران در وضعیت قرمز قرار گرفتند. بدین ترتیب، شاخص آلودگی هوا در ایستگاه فرمانداری شهرری (۱۶۶) و ایستگاه منطقه ۱۵ (۱۶۱) بود. / همشهری

ارسال نظر