لغو تصمیم دولت عراق در درج نام گروه‌های مقاومت در لیست گروه های تروریستی هشدار امنیتی شاباک برای مقابله با نفوذ اطلاعاتی ایران بیانیه خصمانه شورای همکاری علیه ایران؛ شیخ‌نشین‌های خلیج فارس در خط تقابل پوتین: گفتگو با ویتکاف و کوشنر ضروری بود/ جستجوی راه‌حل برای وضعیت اوکراین دشوار است نماینده رهبری به شش کشور عربی هشدار داد حماس: مواضع اسرائیل در قبال رفح، بخشی از طرح کوچاندن فلسطینیان است ترکیه: به گاز ایران، روسیه و آذربایجان نیاز داریم کانال ۱۲ از وسعت جاسوسی اسرائیلی‌ها برای ایران پرده برداشت حمله عربستان به یک شهر مرزی یمن اوشاکوف: عضویت اوکراین در ناتو در نشست پوتین-ویتکاف بررسی شد آزادی خدمه کشتی غرق شده «اترنیتی سی» و انتقال آنها از یمن به عمان ادعای دانون: اسرائیل به مرز‌های ۶۷ برنمی‌گردد، از جولان هم خارج نمی‌شود وال‌استریت ژورنال: آمریکا پهپاد‌های کپی‌شده از مدل‌های ایرانی را مستقر کرد نوجوان مصری با کمک هوش مصنوعی دوستش را کشت و جسد را تکه تکه کرد!

«امانی» به بیروت بازگشت

سفیر ایران در لبنان، که در پی انفجار پیجر‌ها در این کشور دچار مجروحیت شده بود، بعد از ۲ ماه به بیروت بازگشت تا بار دیگر مسوولیت سفارت ایران در لبنان را بر عهده بگیرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۳ - ۱۱ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 01
کد خبر: ۲۶۴۶۱۴

به گزارش راهبرد معاصر، «مجتبی امانی» سفیر ایران در لبنان در هنگام بازگشت به بیروت مورد استقبال تعدادی از مسؤلان حزب‌الله، جنبش امل، گروه‌های فلسطینی و مؤسسات ایرانی و «رئوف شیبانی» نماینده ویژه وزیر امور خارجه در امور غرب آسیا قرار گرفت.

بر اساس این گزارش، در ۲ ماه اخیر شیبانی در سفارت ایران در لبنان مستقر بود و وظیفه تعامل و رایزنی با مقامات و گروه‌های لبنانی را بر عهده داشت.

امانی در جریان انفجار پیجر‌ها در لبنان از ناحیه دست و چشم دچار مجروج شد و برای طی روند درمان به تهران منتقل شد.

حادثه تروریستی انفجار پیجر‌ها در اواخر شهریورماه در لبنان توسط رژیم صهیونیستی انجام شد./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار