رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

نخست وزیر عراق خطاب به اردوغان: بغداد تماشاچی اوضاع خطرناک سوریه نخواهد بود

نخست وزیر عراق خطاب به اردوغان: بغداد تماشاچی اوضاع خطرناک سوریه نخواهد بود «محمد شیاع السودانی» نخست وزیر عراق در تماس تلفنی با «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه اعلام کرد که «عراق تماشاچی پیامدهای خطرناک اوضاع حاصل در سوریه نخواهد بود»
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۹ - ۱۳ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 03
کد خبر: ۲۶۴۷۷۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ «محمد شیاع السودانی» نخست وزیر عراق در تماس تلفنی با «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه اعلام کرد که «عراق تماشاچی پیامدهای خطرناک اوضاع حاصل در سوریه نخواهد بود» و رئیس جمهور ترکیه نیز گفت: «سوریه به جای تنش آفرینی، نیازمند ورود به روند سیاسی واقعی است».

رئیس‌جمهور ترکیه در رایزنی تلفنی با نخست‌وزیر عراق گفت که «سوریه باید وارد فرآیند سیاسی جدی برای جلوگیری از وخامت اوضاع شود».

به گزارش خبرگزاری عراق (واع)، السودانی افزود: عراق در گذشته از تروریسم و پیامدهای سلطه گروههای افراطی بر مناطقی از سوریه، زیانهای زیادی دیده است و اجازه تکرار این امر را نخواهد داد.

نخست وزیر عراق با تاکید بر اهمیت احترام به یکپارچگی و حاکمیت سوریه گفت که بغداد همه تلاش‌هایش را برای حفظ امنیت کشورش و همچنین سوریه به کار خواهد گرفت.

شبکه المیادین نیز گزارش داد که اردوغان خطاب به السودانی اعلام کرد، اولویت ترکیه، حفظ آرامش در مرزهای آن کشور است.

رئیس جمهور ترکیه همچنین گفت که «سوریه به جای تنش آفرینی، نیازمند ورود به روند سیاسی واقعی است».

اردوغان تاکید کرد که ترکیه تدابیری را برای جلوگیری از بهره‌برداری عناصر مسلح حزب کارگران کردستان (پ.ک.ک) از رویدادهای سوریه به کار خواهد گرفت.

رئیس جمهور ترکیه روز گذشته نیز با تاکید بر امیدواری آنکارا گفت: از حفظ یکپارچگی، تمامیت ارضی سوریه و پایان بی‌ثباتی در آن از طریق دستیابی به توافقی که پاسخ‌گوی خواسته‌های ملت سوریه باشد، حمایت می‌کنیم.

اردوغان در نشست خبری با «یاکوف میلاتوویچ» رئیس جمهور مونته‌نگرو در آنکارا افزود که این کشور تدابیر لازم را برای جلوگیری از آسیب رسیدن به امنیت ملی‌ خود اتخاذ خواهد کرد.

رئیس جمهور ترکیه افزود که آنکارا در حال حاضر مانند گذشته آماده «انجام مسئولیت‌هایش برای خاموش کردن آتش برافروخته در منطقه» است.

وی همچنین گفت: تحولات میدانی در سوریه را به صورت لحظه به لحظه و در چارچوب اولویت‌های امنیت ملی کشورمان پیگیری و تدابیر لازم را برای جلوگیری از وقوع هرگونه تحولات نامطلوب اتخاذ می‌کنیم.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار