حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

الحوثی: غزه به آزمایشگاه سلاح‌های اسرائیل و آمریکا تبدیل شده است

رهبر انقلاب و جنبش انصار الله یمن گفت: رژیم صهیونیستی و آمریکا نوار غزه را به میدان آزمایش سلاح‌های کشنده خود تبدیل کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۸ - ۱۵ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 05
کد خبر: ۲۶۴۹۱۷

به گزارش راهبرد معاصر، سید عبدالملک الحوثی با اشاره به اوضاع ناگوار و وخیم انسانی در نوار غزه و توقف ورود کمک‌های بشردوستانه و حملات شهرک نشینان به فلسطینیان در کرانه باختری و هتک حرمت مقدسات و مسجد مبارک الاقصی توسط آنها افزود: تهدید ترامپ برای تبدیل غزه به جهنم در صورت آزاد نشدن اسیران صهیونیست بیانگر بی توجهی آمریکا به فلسطینیان است.

 

وی تصریح کرد: دشمن صهیونیست از گرسنه نگه داشتن مردم نوار غزه به عنوان ابزاری برای نسل کشی استفاده می‌کند.

 

سید عبدالملک الحوثی گفت: آمریکا روی دیگر صهیونیسم است و اقدامات جنایتکارانه آمریکا و رژیم اسرائیل مشابه هم است.

 

وی تصریح کرد: آمریکا اهمیتی به رنج و مصیبت ملت فلسطین نمی‌دهد. 

 

رهبر انقلاب یمن با انتقاد شدید از مواضع اکثر دولت‌های عربی در قبال مسئله فلسطین و حمایت از فلسطینیان در برابر نسل کشی رژیم صهیونیستی گفت: مواضع کشور‌هایی در آمریکای لاتین در حمایت از فلسطین بسیار بیشتر از مواضع اکثر دولت‌های عربی است. 

 

رهبر جنبش انصارالله افزود: هر عرب، مؤمن و مسلمان باید بداند که دوستش کیست و دشمن حقیقی او که قتل عام می‌کند و حیله گر، غدار و شیطانی است را بشناسد. 

 

وی با اشاره به اینکه مواضع کشور‌های آمریکای لاتین در حمایت از فلسطین بسیار بیشتر از مواضع بیشتر کشور‌های عربی است، افزود: مایه تاسف است که بیشتر دولت‌های اسلامی از مسئولیت حمایت از مردم فلسطین در برابر این تجاوزات وحشیانه خودداری می‌کنند.

 

سید عبدالملک الحوثی با طرح این پرسش که چه کسی به اندازه حزب الله در میان رهبران ارشد و مجاهدین برای مساله فلسطین پیش قدم شده است؟، افزود: محور قدس، جهاد و مقاومت، نقطه نورانی مردم فلسطین را شکل می‌دهد، اما هدف تحریف برخی رسانه‌ها قرار گرفته است.

 

وی گفت: برخی از رسانه ها، از جمله رسانه‌های عربی بر اساس دستورات غرب برای تکه تکه شدن منطقه برای تحریف تلاش‌های محور مقاومت تلاش می‌کنند.

 

رهبر جنبش انصارالله یمن با بیان اینکه «امت اسلامی در این مرحله به شدت نیازمند آگاهی و بصیرت است»، افزود: موضع صحیح، یاری کردن مردم فلسطین و حمایت از آرمان جامع آنها است./ ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار