آخرین وضعیت خط لوله نفت عربستان پس از حمله + عکس حمله انصارالله یمن به تجهیزات نظامی عربستان در صحرای الجوف فیدان در دمشق با الجولانی دیدار کرد طالبان بیش از ۸۰۰ ساز موسیقی را در ولایت کنر آتش زد جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد

سازمان ملل: ۳۷۰ هزار نفر از مردم سوریه آواره شدند

سازمان ملل: ۳۷۰ هزار نفر از مردم سوریه آواره شدند دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل اعلام کرد که تشدید تنش نظامی در سوریه باعث آواره شدن حدود ۳۷۰ هزار نفر شده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۳ - ۱۷ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 07
کد خبر: ۲۶۴۹۷۸
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، «استفان دوجاریک» سخنگوی سازمان ملل اعلام کرد که دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد گزارش داده که در پی فعال‌شدن گروه‌های تروریستی و تشدید درگیری‌ها در سوریه تاکنون دست‌کم ۳۷۰۰۰۰ مرد، زن و کودک را آواره شده‌اند، از جمله ۱۰۰۰۰۰ نفر بیش از یک بار آواره شده‌اند.

 

در ۲۹ نوامبر، گروه تروریستی هیئت تحریر الشام (جبهه النصره) و شماری از گروه‌های مسلح دیگر عملیات گسترده‌ای را علیه نیروهای دولتی سوریه در شمال و شمال‌شرقی استان ادلب به سمت شهرهای حلب و حماه آغاز کردند.

 

روز بعد گروه‌های تروریستی برای اولین بار از زمان آغاز درگیری‌ها در سال ۲۰۱۱، کنترل کامل حلب، دومین شهر بزرگ سوریه را به دست گرفتند.

 

در تازه‌ترین تحولات سوریه، منابع محلی در شهر سویدا اعلام کردند که تروریست‌ها کنترل بخش اطلاعات هوایی این شهر را به دست گرفته‌اند.

 

آنها اضافه کردند که عناصر مذکور کنترل شاخه امنیت جنایی و هنگ ۴۰۵ نیروهای ویژه سوریه را بعد از جدا شدن برخی از این نیروها به دست گرفته‌اند.

 

در همین رابطه عناصر تروریست مستقر در سوریه مدعی شدند که نیروهای سوری از مرکز شهر درعا عقب نشینی کرده‌اند. آنها اضافه کردند که کنترل بیش از ۸۰ درصد از مساحت استان درعا در دست این عناصر تروریست است.

 

این در حالی است که ساعاتی قبل مرکز هماهنگی روسیه در سوریه اعلام کرد: ارتش سوریه به کمک نیروی هوایی روسیه ۲۰۰ تروریست را ظرف ۲۴ ساعت گذشته به هلاکت رسانده است.

 

بر اساس این گزارش، این تروریست‌ها در حومه حماه، ادلب و حلب کشته شدند./ مهر

ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۲۲ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۷
0
0
به خاطر خیانت ها و جنایت های دولت ترکیه بیش از ۳۷۰ هزار نفر از مردم سوریه آواره شدند
پرطرفدارترین اخبار