سرلشکر موسوی: ترور یهودیان عملیات فریب رژیم صهیونی برای القای یهودی ستیزی است زینب سلیمانی: حاج قاسم تاکید داشت شب یلدا با حافظ خوانی و دورهمی خانوادگی برگزار شود سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس: ارز ترجیحی تا پایان سال جاری حذف نخواهد شد اعزام ناوگروه‌های ۱۰۳ و ۱۰۴ ارتش به مأموریت‌های بین‌المللی واکنش سخنگوی دولت به اظهارات قالیباف درباره احتمال استیضاح وزرا مدارس و ادارات فردا با ۲ ساعت تأخیر آغاز می‌شوند سران قوا تشکیل جلسه دادند ضارب فرمانده انتظامی مشهد در مراسم مرحوم خسرو علیکردی شناسایی و بازداشت شد تردد شناورها در سواحل استان بوشهر ممنوع است ابوترابی: مسئولان درباره مشکلات اقتصادی و راه‌حل آن با مردم سخن بگویند اظهارات جدید سخنگوی سپاه درباره جنگ ایران با اسرائیل پزشکیان: از موقعی که آمدیم از چپ و راست مشکل بارید پزشکیان: شرایط آمریکا برای مذاکره را نمی‌پذیریم سخنگوی سپاه: هدف اصلی دشمن در جنگ ۱۲ روزه نابودی مؤلفه‌های اقتدار و براندازی نظام بود پزشکیان: چیزی که می‌تواند ما را از مسیر باز دارد، اختلاف و خودمحوری است

توافق مجلس و قوه قضائیه برای تغییر روند تفحص‌ها در پارلمان

رئیس کمیسیون تدوین آیین‌نامه داخلی مجلس گفت:آیین‌نامه داخلی مجلس برای تقویت بعد نظارتی مجلس در بحث تحقیق و تفحص‌ها تغییر می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۱ - ۰۹ آبان ۱۳۹۸ - 2019 October 31
کد خبر: ۲۶۵۲۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ غلامرضا کاتب رئیس کمیسیون تدوین آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تحقیق و تفحص یکی از ابزار‌های نظارتی مجلس است، گفت: ضعف بعد نظارتی مجلس یکی از انتقاداتی است که به مجلس وارد است و ما در کمیسیون تدوین آیین‌نامه داخلی در جهت بهبود این شرایط تغییراتی در آیین‌نامه داخلی اعمال کردیم.

 

وی افزود:قرار است برای ارتقاء سطح نظارتی پارلمان و افزایش تاثیرگذاری گزارشات تحقیق و تفحص، روند رسیدگی به آنها تغییر کند.

 

رئیس کمیسیون تدوین آیین‌نامه داخلی مجلس اظهار داشت: با اصلاحی که روی آیین‌نامه انجام می‌شود، قرار است قانون به نحوی اصلاح شود که گزارش تحقیق و تفحص‌ها که به قوه قضائیه ارسال می‌شود در شعبه‌ای خاص و خارج از نوبت در قوه قضائیه بررسی شود.

 

غلامرضا کاتب در همین راستا ادامه داد: همچنین قرار است تا گزارشات با کمک کارشناسان سازمان بازرسی و دیوان محاسبات به‌صورت حقوقی تدوین شود تا قوه قضائیه هم بر اساس مستندات حقوقی درباره پرونده‌های تحقیق و تفحص رأی صادر کند.

 

نماینده گرمسار تاکید کرد: تغییرات به عمل آمده با توافق قوه قضائیه ایجاد شده که قطعا در تقویت بعد نظارتی مجلس موثر خواهد بود.

 

کاتب گفت: نظارت بر دستگاه‌ها از وظایف مجلس است که باید با دقت و حساسیت انجام شود و تقویت سازوکارهای نظارتی به کارآمدی مجلس کمک می‌کند.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار