رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است

گام چهارم کاهش تعهدات هسته‌ای ایران در دست بررسی است

گام چهارم کاهش تعهدات هسته‌ای ایران در دست بررسی است رئیس دفتر رئیس جمهوری گفت: گام چهارم کاهش تعهدات هسته‌ای ایران با بررسی ابعاد مختلف اجرای این طرح از سوی کمیته مربوط در دست بررسی است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۹ - ۲۵ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 17
کد خبر: ۲۵۲۵۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمود واعظی عصر پنجشنبه در حاشیه نشست ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان سمنان در سالن یادگار امام (ره) استانداری سمنان در گفت و گو با خبرنگاران افزود: اکنون کمیته‌ای در کشور در حال بررسی اقدام‌های طرف مقابل با اجرای گام سوم کاهش تعهدات هسته‌ای است و اگر خواسته‌های ایران از طرف‌های مقابل محقق نشود، گام چهارم کاهش تعهدات هسته‌ای انجام می شود.


وی خاطر نشان کرد: از کشورهای طرف مقابل به خصوص اروپایی‌ها انتظار می رود که نسبت به اجرا تعهدات خود در ارتباط با برجام اقدام کنند.


رئیس دفتر رئیس جمهوری اضافه کرد: گزارش‌های کمیته ارزیابی کننده در ارتباط با انجام تعهدات برجامی کشورهای طرف مقابل روزهای آینده تکمیل می شود و براساس گزارش‌ها تصمیم جدیدی در ارتباط با تعهدات هسته‌ای اعمال می شود.


واعظی همچنین درباره پاسخ به سوالی درباره احتمال رفع فیلتر تلگرام اظهار داشت: پیام رسان‌های خارجی که مسایل اخلاقی و امنیتی را رعایت می کنند می توانند در کشور فعالیت کنند و اولویت دولت در بحث توسعه پیام رسان ها توجه به پیام رسان های داخلی است.


وی ادامه داد: دولت از پیام رسان هایی که حریم خصوصی مردم را حفظ می کند حمایت خواهد کرد و شبکه های که قصد خیانت به مردم و نظام را داشته باشند اجازه فعالیت نخواهند داشت.


رئیس دفتر رئیس جمهوری گفت: موسس کانال تلگرامی آمدنیوز در یک برنامه پیچیده سپاه پاسداران دستگیر شد و روح الله زم بعد از دستگیری در کشور از اقدام های خود پشیمان و عذرخواهی کرد اما این عذرخواهی خیلی دیر انجام شد.


در این نشست علیرضا آشناگر استاندار سمنان، احمد همتی نماینده مردم شهرستان های سمنان،‌مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی، غلامرضا کاتب نماینده مردم شهرستان های گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی، ابولفضل حسن بیگی نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی، حبیب الله خجسته پور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان،‌ حشمت الله عسگری معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری و مسئولان استانی حضور داشتند.


واعظی رئیس دفتر رئیس جمهوری به منظور افتتاح چند طرح عمرانی و آموزشی و شرکت در نشست ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی سمنان در قالب سفر یک روزه به این استان سفر کرده است.

 

منبع: ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار