تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

توافق مجلس و قوه قضائیه برای تغییر روند تفحص‌ها در پارلمان

رئیس کمیسیون تدوین آیین‌نامه داخلی مجلس گفت:آیین‌نامه داخلی مجلس برای تقویت بعد نظارتی مجلس در بحث تحقیق و تفحص‌ها تغییر می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۱ - ۰۹ آبان ۱۳۹۸ - 2019 October 31
کد خبر: ۲۶۵۲۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ غلامرضا کاتب رئیس کمیسیون تدوین آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تحقیق و تفحص یکی از ابزار‌های نظارتی مجلس است، گفت: ضعف بعد نظارتی مجلس یکی از انتقاداتی است که به مجلس وارد است و ما در کمیسیون تدوین آیین‌نامه داخلی در جهت بهبود این شرایط تغییراتی در آیین‌نامه داخلی اعمال کردیم.

 

وی افزود:قرار است برای ارتقاء سطح نظارتی پارلمان و افزایش تاثیرگذاری گزارشات تحقیق و تفحص، روند رسیدگی به آنها تغییر کند.

 

رئیس کمیسیون تدوین آیین‌نامه داخلی مجلس اظهار داشت: با اصلاحی که روی آیین‌نامه انجام می‌شود، قرار است قانون به نحوی اصلاح شود که گزارش تحقیق و تفحص‌ها که به قوه قضائیه ارسال می‌شود در شعبه‌ای خاص و خارج از نوبت در قوه قضائیه بررسی شود.

 

غلامرضا کاتب در همین راستا ادامه داد: همچنین قرار است تا گزارشات با کمک کارشناسان سازمان بازرسی و دیوان محاسبات به‌صورت حقوقی تدوین شود تا قوه قضائیه هم بر اساس مستندات حقوقی درباره پرونده‌های تحقیق و تفحص رأی صادر کند.

 

نماینده گرمسار تاکید کرد: تغییرات به عمل آمده با توافق قوه قضائیه ایجاد شده که قطعا در تقویت بعد نظارتی مجلس موثر خواهد بود.

 

کاتب گفت: نظارت بر دستگاه‌ها از وظایف مجلس است که باید با دقت و حساسیت انجام شود و تقویت سازوکارهای نظارتی به کارآمدی مجلس کمک می‌کند.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار