قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد

اوکراین تنها تا نیمه سال ۲۰۲۵ سلاح و مهمات دارد

اوکراین تنها تا نیمه سال ۲۰۲۵ سلاح و مهمات دارد وزیر دارایی اوکراین گفت: اگر ایالات متحده تمام کمک‌های خود به کی‌یف را قطع کند، اوکراین برای حدود نیمی از سال ۲۰۲۵ پول، سلاح و مهمات کافی خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۱ - ۲۱ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 11
کد خبر: ۲۶۵۴۱۵

به گزارش راهبرد معاصر. «سرهی مارچنکو» وزیر دارایی اوکراین به روزنامه اسپانیایی ال پائیس گفت: «من معتقدم که ما بودجه کافی، تجهیزات نظامی، موشک و گلوله‌های توپخانه کافی برای دوام آوردن حداقل تا نیمه اول سال ۲۰۲۵ داریم.»

 

به نقل از خبرگزاری نووستی، این وزیر اوکراینی در ادامه افزود که کی‌یف باید برنامه‌ای برای ایجاد شرایط لازم برای همکاری با دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور منتخب آمریکا داشته باشد.

 

اخیرا، ترامپ به شبکه خبری ان. بی. سی نیوز گفته بود که اوکراین باید «احتمالا» برای دریافت کمک‌های کمتر از دولت جدید آمریکا آماده شود.

 

روزنامه نیویورک تایمز آمریکا گزارش داد دولت دوم ترامپ احتمالا کمک‌های نظامی واشنگتن به کی‌یف را کاهش خواهد داد.

 

 این روزنامه آمریکایی نوشت که اقتصاد اوکراین هم‌اکنون برای کارکرد داشتن وابسته به دریافت کمک‌های خارجی شده است.

 

با این وجود ترامپ و جمهوریخواهان که مسلط بر مجالس کنگره آمریکا شده‌اند بعید است سطح قبلی کمک‌های نظامی و مالی به اوکراین را که در دولت «جو بایدن»، رئیس جمهور در حال کناره‌گیری آمریکا اعطا می‌شدند، حفظ کنند.

 

ترامپ در زمان تبلیغات انتخاباتی چند بار ادعا کرد که سریعا در دوره ریاست جمهوری خود به جنگ اوکراین پایان می‌دهد. رئیس جمهور منتخب ایالات متحده در مصاحبه روز هشتم دسامبر با شبکه «ان. بی. سی» گفت اوکراین باید «احتمالا» خودش را برای کاهش یافتن کمک‌های ایالات متحده به خود آماده کند.

 

انتخابات ریاست جمهوری در ایالات متحده در ۵ نوامبر برگزار شد. دونالد ترامپ، کاندیدای جمهوری خواه که از سال ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۱ به عنوان رئیس جمهور ایالات متحده خدمت کرده بود، پیروز شد و کامالا هریس، کاندیدای دموکرات، شکست خود را در خطاب به هوادارانش پذیرفت./ ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار