واکنش روسیه به بازگشت بازرسان آژانس به ایران گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه نتانیاهو: قصد تخلیه نوار غزه را نداریم حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیرو‌های جولانی در ریف دمشق دیدار گروسی با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گروسی: بازرسان آژانس هنوز به اصفهان، فردو و نطنز نرفته‌اند جزئیات دیدار بقائی با سفیر جمهوری خلق چین در ایران غریب‌آبادی: هیچ مبنای حقوقی برای اروپا در فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند مقام امنیتی اسرائیل: مرحله انفصال سویدا از سوریه آغاز شده است

وزیر دفاع آمریکا معرفی شد

مجلس سنای آمریکا با آرایی شکننده، گزینه پیشنهادی رئیس‌جمهور جدید این کشور برای وزارت دفاع را تأیید کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۹ - ۰۶ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 25
کد خبر: ۲۶۹۲۸۰

به گزارش راهبرد معاصر،  مجلس سنای آمریکا با ۵۱ رأی موافق در برابر ۵۰ رأی مخالف، «پیتر هِگسِت» گزینه پیشنهادی «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور جدید آمریکا برای وزارت دفاع را تأیید کرد.

 

در نشست شامگاه جمعه سنا برای رأی اعتماد به پیتر هگست آرای مخالف و موافق مساوی بود، اما «جی‌دی ونس» معاون رئیس‌جمهور آمریکا که هم‌زمان ریاست سنا را نیز برعهده دارد در اقدامی کم‌سابقه به عنوان رئیس سنا به نفع پیتر هگست رأی داد و در نهایت هگست با ۵۱ رأی موافق در برابر ۵۰ رأی مخالف، وزیر دفاع آمریکا شد.

 

پیتر هگست ۴۴ ساله مجری سابق شبکه «فاکس‌نیوز» و کهنه‌سربازی است که در جنگ‌های آمریکا در افغانستان و عراق حضور داشته است.

 

اعلام او به عنوان گزینه پیشنهادی ترامپ برای ریاست پنتاگون باعث تعجب و مخالفت بسیاری از رسانه‌ها و کارشناسان آمریکایی شد. در تاریخ آمریکا این اولین وزیر دفاعی است که با کمترین اختلاف و با آرای شکننده وزیر دفاع می‌شود.

 

منابع آگاه در گفت‌وگو با سی‌ان‌ان اعلام کردند که انتخاب هگزت به عنوان وزیردفاع غافل‌گیرکننده بود، زیرا او در بین کسانی نبود که تیم ترامپ به عنوان گزینه احتمالی در نظر گرفته بودند.

 

به گفته منابع سی‌ان‌ان، ترامپ رابطه طولانی و دوستانه‌ای با هگزت دارد و ترامپ همیشه فکر می‌کرد که او «باهوش» است و همیشه از کار او تمجید می‌کرد./ مهر

ارسال نظر