فرمان جدید ترامپ درباره اثبات شهروندی برای رای دادن سازمان ملل: ۲۱ هزار نفر از مردم سوریه به سمت لبنان فرار کرده‌اند ایروانی: ایران در هیچ اقدامی علیه سوریه مشارکت ندارد صدراعظم آلمان برکنار شد صعده یمن ۱۷ بار هدف تجاوز آمریکا قرار گرفت عراقچی: پاسخ ایران به نامه رئیس‌جمهور آمریکا در حال تکمیل است و در زمان مقتضی ارائه خواهد شد اردوغان، تبریز را «جغرافیای معنوی» جهان ترک خواند گروسی: چیزی از برجام باقی نمانده است/ احتمالا به ایران سفر کنم حماس شهادت جبر عمار، از چهره‌های ملی فلسطین را تسلیت گفت سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران: تهدید استفاده از «مکانیسم ماشه» پوشالی است انصارالله: شگفتی‌های یمن در راه است فراخوان حماس برای بسیج جهانی در دفاع از غزه، قدس و مسجدالاقصی مذاکره‌کننده روس: گفت‌و‌گو با آمریکا چالش‌برانگیز و مفید بود حمله یمن به تل‌آویو با موشک «ذوالفقار» پنتاگون استفاده از پیام‌رسان «سیگنال» برای برنامه‌ریزی حملات به یمن را تکذیب کرد

اوکراین تنها تا نیمه سال ۲۰۲۵ سلاح و مهمات دارد

وزیر دارایی اوکراین گفت: اگر ایالات متحده تمام کمک‌های خود به کی‌یف را قطع کند، اوکراین برای حدود نیمی از سال ۲۰۲۵ پول، سلاح و مهمات کافی خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۱ - ۲۱ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 11
کد خبر: ۲۶۵۴۱۵

به گزارش راهبرد معاصر. «سرهی مارچنکو» وزیر دارایی اوکراین به روزنامه اسپانیایی ال پائیس گفت: «من معتقدم که ما بودجه کافی، تجهیزات نظامی، موشک و گلوله‌های توپخانه کافی برای دوام آوردن حداقل تا نیمه اول سال ۲۰۲۵ داریم.»

 

به نقل از خبرگزاری نووستی، این وزیر اوکراینی در ادامه افزود که کی‌یف باید برنامه‌ای برای ایجاد شرایط لازم برای همکاری با دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور منتخب آمریکا داشته باشد.

 

اخیرا، ترامپ به شبکه خبری ان. بی. سی نیوز گفته بود که اوکراین باید «احتمالا» برای دریافت کمک‌های کمتر از دولت جدید آمریکا آماده شود.

 

روزنامه نیویورک تایمز آمریکا گزارش داد دولت دوم ترامپ احتمالا کمک‌های نظامی واشنگتن به کی‌یف را کاهش خواهد داد.

 

 این روزنامه آمریکایی نوشت که اقتصاد اوکراین هم‌اکنون برای کارکرد داشتن وابسته به دریافت کمک‌های خارجی شده است.

 

با این وجود ترامپ و جمهوریخواهان که مسلط بر مجالس کنگره آمریکا شده‌اند بعید است سطح قبلی کمک‌های نظامی و مالی به اوکراین را که در دولت «جو بایدن»، رئیس جمهور در حال کناره‌گیری آمریکا اعطا می‌شدند، حفظ کنند.

 

ترامپ در زمان تبلیغات انتخاباتی چند بار ادعا کرد که سریعا در دوره ریاست جمهوری خود به جنگ اوکراین پایان می‌دهد. رئیس جمهور منتخب ایالات متحده در مصاحبه روز هشتم دسامبر با شبکه «ان. بی. سی» گفت اوکراین باید «احتمالا» خودش را برای کاهش یافتن کمک‌های ایالات متحده به خود آماده کند.

 

انتخابات ریاست جمهوری در ایالات متحده در ۵ نوامبر برگزار شد. دونالد ترامپ، کاندیدای جمهوری خواه که از سال ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۱ به عنوان رئیس جمهور ایالات متحده خدمت کرده بود، پیروز شد و کامالا هریس، کاندیدای دموکرات، شکست خود را در خطاب به هوادارانش پذیرفت./ ایسنا

ارسال نظر