توقیف سیستمی گواهینامه رانندگان حادثه ساز صدور کیفرخواست ۴ نفر از جاسوسان اسرائیل و مرتبط با موساد تمدید مهلت ثبت نام و انتخاب رشته در رشته های بدون آزمون دانشگاه ها مستمری شهریور مددجویان بهزیستی و کمیته امداد واریز شد شهادت یک مأمور پلیس ایذه در درگیری با سوداگران مرگ پاسخ وکیل تتلو به شایعات عفو او توله شیر باغ وحش ارم تلف شد/شکایت محیط زیست تهران از باغ وحش آخرین مهلت ثبت‌نام پذیرش آزمون ارشد پیام نور تداوم ترافیک فوق سنگین در جاده چالوس/ مسیر‌های جایگزین را انتخاب کنید جزئیات عفو معیاری ۱۴۰۴ اعلام شد/ جمع کثیری از محکومان آزاد می‌شوند قوه قضائیه: تاجزاده تاکنون هیچ درخواستی برای مرخصی نداده است گرما خوزستان را رها نمی‌کند؛ شوش با ۴۷.۸ درجه گرم‌ترین شهر شد اعلام جرم علیه رئیس و برخی عوامل یک بیمارستان در تهران/ ماجرا چه بود؟ رئیس سازمان بهزیستی کشور: افکار خودکشی در خانم‌ها چهار برابر مردان است ولی عمل و اقدام به خودکشی در مردان سه برابر بیشتر از خانم‌ها است آخرین خبر‌ها از آزمون استخدامی آموزش و پرورش + زمان اعلام نتایج نحوه ایجاد سابقه تحصیلی برای ۳ پایه آخر دبیرستان در کنکور

هشدار دادستانی کشور به افرادی که موجبات ترس مردم را فراهم می‌آورند

دادستانی کل کشور با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد از فعالان رسانه‌ای و مجازی کشور می‌‎خواهد از پرداختن به موضوعاتی که امنیت روانی جامعه را مخدوش می‌کند و موجب ترساندن مردم نسبت به شرایط می‌شود، پرهیز کنند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۲ - ۲۱ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 11
کد خبر: ۲۶۵۴۳۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ با توجه به بیانات امروز رهبر انقلاب اسلامی و همچنین تاکید دو روز گذشته رئیس قوه قضاییه، دادستانی کل کشور با صدور اطلاعیه‌ای گفت: فعالان رسانه‌ای و مجازی کشور از پرداختن به موضوعاتی که امنیت روانی جامعه را مخدوش می‌کند و ترساندن مردم را به همراه دارد، پرهیز کنند.

متن اطلاعیه دادستانی کل کشور به این شرح است:

دادستانی کل کشور با در نظر گرفتن شرایط حساس داخلی و منطقه‌ای از فعالان رسانه‌ای و مجازی کشور می‌‎خواهد از پرداختن به موضوعاتی که امنیت روانی جامعه را مخدوش می‌کند و موجب ترساندن مردم نسبت به شرایط می‌شود، پرهیز کنند.

همچنین به دستگاه‌های ذیربط دستور داده شده است ضمن رصد فضای مجازی، رسانه‌ها و یا افرادی که اقدام به شایعه‌پراکنی یا برهم زدن امنیت روانی جامعه می‌کنند به دستگاه قضایی معرفی شوند.

با افرادی که ضمن اظهارات غیرمسئولانه با انتشار محتوای خلاف واقع، نشر اکاذیب و توهین اقدام به بر هم زدن امنیت روانی جامعه کنند و باعث ترس مردم شوند، براساس قانون برخورد مقتضی صورت خواهد گرفت.

برخورد دادستانی تهران با عوامل برهم زننده امنیت روانی جامعه

درراستای برخورد با عوامل برهم زننده امنیت روانی جامعه سه روز پیش یعنی در تاریخ هجدهم آذر ماه ۱۴۰۳ دادستانی تهران با یک روزنامه، افراد مشارکت کننده در یک مصاحبه آن روزنامه که امنیت روانی مردم را خدشه دار کرده است برخورد مقتضی قضایی کرده و علیه روزنامه مورد اشاره و مصاحبه شونده‌ها اعلام جرم شده است.

همچنین در همان روز یعنی هجدهم آذر ماه نسبت به تولید محتوای صورت گرفته از سوی دو فعال فضای مجازی و سیاسی اعلام جرم صورت گرفته و در یک مورد دیگر هم ضابط با هماهنگی و دستور مقام قضایی به یک فعال سیاسی برای اصلاح محتوای تولید شده تذکر داده است که مطلب منتشره تصحیح گردید. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر