عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

سرنگونی ۳۷ پهپاد اوکراینی در مناطق مختلف روسیه

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که دیشب ده‌ها پهپاد مهاجم اوکراینی در مناطق مختلف روسیه رهگیری و منهدم شدند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۶ - ۲۴ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 14
کد خبر: ۲۶۵۶۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت دفاع روسیه امروز شنبه اعلام کرد که سامانه‌های پدافند هوایی این کشور دیشب در مناطق مختلف ۳۷ پهپاد اوکراینی را رهگیری و سرنگون کردند.

 

از دیگر تحولات جنگ در اوکراین، دیروز جمعه «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین اعلام کرد که ارتش روسیه در حمله‌ای گسترده و با شلیک ۹۳ موشک کروز و بالستیک و ۲۰۰ پهپاد انتحاری زیرساخت‌های شهرهای مختلف اوکراین را هدف قرار داد.

 

زلنسکی اما مدعی شد که سامانه‌های پدافند هوایی این کشور نزدیک به ۸۰ موشک شلیک‌شده را رهگیری و منهدم کردند؛ از جمله ۱۱ موشک کروز را با جنگنده‌های اف -۱۶ سرنگون شدند.

 

پیشتر رسانه‌های محلی اوکراین اعلام کردند که در پی حملات موشکی گسترده ارتش اوکراین برق شهرهای مختلف استان «لووف» قطع شده و انفجارهای متعددی نیز در «اودسا، خملنیتسکی، و وینیتسیا» گزارش شده است.

 

همچنین گزارش شده که سامانه‌های پدافند هوایی هم‌اکنون در شهر کی‌یف، پایتخت اوکراین فعال هستند و طبق گزارش‌ها غرب اوکراین نیز هدف حملات موشکی گسترده قرار گرفتند.

 

تصاویر منتشرشده در رسانه‌های اجتماعی نشان می‌دهد که ساکنان کی‌یف در متروی این شهر پناه گرفته‌اند، زیرا هشدارهای حمله هوایی همچنان فعال است./مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده