ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند پزشکیان: برای ساخت مسکن محرومان با مشارکت خیرین و مردم اقدام خواهیم کرد موافقت کمیته هسته‌ای مجلس با روند مذاکرات عمان رهبر انقلاب در دیدار فرماندهان نیرو‌های مسلح: دشمن از پیشرفت‌های جمهوری اسلامی کلافه و عصبی است حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش: دیوار مرزی با افغانستان به انواع تسلیحات در لبه فناوری جهانی مجهز شده ابلاغ مصوبه شورای عالی اداری درباره نحوه انتخاب و انتصاب مدیران قائم‌پناه: روند مذاکرات امروز رضایت‌بخش بود

استاندار تهران: امکانات در تهران به صورت عادلانه توزیع نشده است

استاندار تهران با بیان این مطلب که ریشه وضع موجود به بارگزاری غیر منطقی و ناخواسته جمعیت در تهران برمیگردد گفت: امکانات در تهران به صورت عادلانه توزیع نشده به طوری که شرق و غرب و مناطق مختلف در تهران از نظر زیرساختی با هم متفاوت هستند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۷ - ۲۴ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 13
کد خبر: ۲۶۸۳۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد صادق معتمدیان، در نشست صمیمی با اعضای شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به لزوم بازنگری در نوع حکمرانی تهران اظهار کرد: همه مشکلات و مسائل مطرح شده در این نشست حاکی از این است که حکمرانی به شیوه فعلی توان پاسخگویی به مشکلات مردم را ندارد.

استاندار تهران با بیان این مطلب که ریشه وضع موجود به بارگزاری غیر منطقی و ناخواسته جمعیت در تهران برمیگردد گفت: امکانات در تهران به صورت عادلانه توزیع نشده به طوری که شرق و غرب و مناطق مختلف در تهران از نظر زیرساختی با هم متفاوت هستند.

معتمدیان، تهران را مهاجر پذیرترین استان کشور خواند و گفت: سالانه حدود ۲۰۰ هزار نفر به تهران مهاجرت می‌کنند که بخش قابل‌توجهی از این مهاجران از کشور‌هایی همسایه شرق و جنوب شرقی به تهران وارد میشوند.

وی بر لزوم هماهنگی بیشتر میان دستگاه‌های دولتی و برنامه‌ریزی دقیق برای مدیریت بحران‌های شهری و ارتقا سطح کیفی زیرساخت‌های پایتخت در جهت پاسخگویی به نیاز‌های جمعیتی و توسعه‌ای خود تاکید کرد.

استاندار تهران گفت: جمعیتی بین ۲ تا ۳ میلین نفر روزانه به علت تمرکز شدید امکانات وارد تهران شده و خدمات می‌گیرند در حالی که سرانه‌ای که این جمعیت مصرف می‌کنند در هیچ محاسبه‌ای لحاظ نشده است.

معتمدیان رفع نیاز‌های آموزشی، بهداشتی و درمانی را اولویت مسائل شهر تهران دانست و گفت: در حوزه آموزشی با میانگین استاندارد کشور فاصله قابل توجهی داریم و به طوری که با کمبود حدود ۱۳ هزار کلاس درس بین چهار استان محروم در این حوزه هستیم.

وی گفت: به علت وجود وزارت خانه ها، ادارات و نهاد‌های مختلف در تهران، امروز با تعدد مراجع تصمیم گیر و در واقع با چالش تصمیم گیری در تهران مواجه هستیم.

استاندار تهران چالش آب را موضوع اول استان دانست و گفت: برداشت‌های بی رویه از سفره‌های آب زیرزمینی، استان تهران را که تراکم جمعیتی آن ۱۹ برابر کل کشور است را با چالش جدی فرونشست زمین مواجه نموده، به طوری که متوسط جهانی فرونشست زمین بین ۲ تا ۴ میلیمتر است در برخی مناطق استان تهران تا ۳۶ سانتی متر فرونشست نیز گزارش شده است.

استاندار تهران به سرمایه‌ها و فرصت‌های قابل توجهی که در تهران وجود دارند اشاره کرد و گفت: هرچند تهران با چالش‌ها و مشکلات زیادی مواجه است، اما نباید از ظرفیت‌های سرشار موجود نظیر ۵۰ درصد درآمد مالیاتی کشور، حضور بهترین و بیشترین دانشگاه‌ها و نخبه‌ها در پایتخت غافل شد.

براساس گزارش استانداری تهران، وی با تاکید بر لزوم همکاری و تعامل بین دستگاه‌ها و مدیران استان گفت: همگی باید برای خدمت به مردم، بدون در نظر گرفتن منافع شخصی یا حزبی، با یکدیگر همکاری کنیم و تنها با اتحاد و هماهنگی میتوانیم در دوره کوتاه خدمت، مسائل تهران را حل کنیم و از فرصت‌ها بهره ببریم. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر