جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

جولان داعش در خیابان‌های سوریه؛ اعدام دست‌کم ۱۰۰ نفر طی تنها ۴ روز

جولان داعش در خیابان‌های سوریه؛ اعدام دست‌کم ۱۰۰ نفر طی تنها ۴ روز منابع رسانه ای در سوریه اعلام کردند که اعدام های خیابانی عناصر داعش در این کشور مجدداً آغاز شده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۶ - ۲۴ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 14
کد خبر: ۲۶۵۶۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، منابع رسانه ای در سوریه اعلام کردند که تعداد قربانیان جنایات داعش در مناطق غربی و شرقی حمص تنها طی چهار روز به ۱۰۰ تن رسیده است.

 

بر اساس این گزارش، عناصر تشکیلات تروریستی داعش با حمله به چند روستا در غرب و شرق حمص اقدام به بازداشت ۱۳ تن که در حال حرکت به سمت مناطق خود بودند کرده و آنها را با شلیک گلوله هدف قرار دادند.

 

عناصر داعش همچنین کلیپ های ویدئویی این جنایات خود را در فضای مجازی منتشر کرده اند به طوری که تعداد قربانیان این جنایات به ۱۰۰ تن می رسد.

 

منابع رسانه ای سوریه اضافه کردند که داعش در حال ارتکاب جنایت است بدون آنکه از سوی هیأت تحریر الشام و یا دیگر گروهک های تروریستی اعتراضی دریافت کند و شک و تردیدهایی نسبت به هماهنگی میان آنها برای باز گذاشتن دست داعش در نزدیکی مرزهای عراق وجود دارد.

 

لازم به ذکر است از زمان سرنگونی نظام بشار اسد به دست عناصر هیأت تحریر الشام در سوریه جنایات و اعدام های خیابانی در این کشور از سرگرفته شده است./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار