حزام الاسد: شهر تعز را باید آزاد شده تلقی کنیم برتری دموکرات‌ها با ۱۱ کرسی بیشتر در مجلس نمایندگان آمریکا طبق نظرسنجی سی‌بی‌اس حزب الله لبنان: مقاومت گزینه‌ای ملی برای آزادسازی جنوب لبنان است نامزدی کندی برای ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۸ هکری که در سرقت اطلاعات اف‌بی‌آی دست داشت، در اردن دستگیر شد غریب‌آبادی: نظرات آمریکا درباره طرح هفت‌روزه ایران در حال بررسی است اولین هواپیمای ایرانی در فرودگاه نجف به زمین نشست / از سرگیری پرواز‌های دو کشور وزیر خارجه ارمنستان به تهران سفر می‌کند دومین نفتکش در تنگه هرمز منفجر شد توئیت ولایتی با کنایه به امارات و میزبانی از ترامپ: همسایه می‌ماند و مهمان می‌رود! عقب‌نشینی ناو آیزنهاور به ویرجینیا پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود!

تحرکات داعش در ۱۰ کیلومتری پایگاه‌های آمریکا در سوریه

تحرکات داعش در ۱۰ کیلومتری پایگاه‌های آمریکا در سوریه منابع سوری از تحرکات عناصر داعش در ۱۰ کیلومتری پایگاه‌های آمریکا در خاک سوریه بدون واکنش اشغالگران آمریکایی علیه آنها خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۱ - ۲۴ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 14
کد خبر: ۲۶۵۶۱۹

به گزارش راهبرد معاصر، منابع سوری اعلام کردند که خودروهای حامل پرچم‌های داعش در ۱۰ کیلومتری پایگاه‌های آمریکا در خاک سوریه در حالی حرکت می‌کنند که هیچ اقدامی از سوی اشغالگران آمریکایی برای هدف قرار دادن آنها صورت نمی‌گیرد و این مسأله بیانگر وجود هماهنگی میان دو طرف است.

 

منابع مذکور اضافه کردند که جنگنده‌های آمریکایی در هدف قرار دادن مواضع نیروهای نظامی سوریه طی روزهای گذشته شرکت داشتند اما هیچ حرکتی در قبال تشکیلات تروریستی داعش که در جغرافیای نزدیک پایگاه‌های آمریکا فعالیت دارند انجام نداده‌اند.

 

منابع سوری تصریح کردند که نیروهای آمریکایی بار دیگر رفتارهای دوگانه در قبال خطرناک‌ترین گروهک تروریستی در سوریه از خود نشان دادند.

 

لازم به ذکر است که بعد از سقوط نظام بشار اسد عناصر داعشی بار دیگر در خاک سوریه جولان می‌دهند./ مهر

ارسال نظر
captcha