عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

سردار نقدی: شواهد از پیروزی بزرگ بشریت بر ظالمان حکایت دارد

معاون هماهنگ‌کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: شهدا و مقاومان در غزه، لبنان و فلسطین با ایستادگی، صبر، استقامت و خون پاکشان دشمن را در عمیق‌ترین عرصه نبرد شکست داده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۴ - ۲۴ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 14
کد خبر: ۲۶۵۶۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، سردار محمدرضا نقدی معاون هماهنگ‌کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در آئین اختتامیه ششمین رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج پایتخت که در سالن «چهل‌سرا» مصلی تهران برگزار شد، با اشاره به اینکه شهدا با خون پاک خود مسیرها را برای پیشرفت و توسعه انقلاب اسلامی باز کرده‌اند، اظهار داشت: یک جنگ و رویارویی بزرگ، چندین لایه دارد که یک لایه تاکتیکی است و یک لایه راهبردی؛ لایه راهبردی از لایه تاکتیکی مهم‌تر است؛ اما عمیق‌ترین لایه عرصه ایدئولوژیک محسوب می‌شود.

 

سردار نقدی ادامه داد: شهدا و مقاومان در غزه، لبنان و فلسطین با ایستادگی، صبر، استقامت و خون پاکشان دشمن را در عمیق‌ترین عرصه نبرد شکست داده‌اند.

 

معاون هماهنگ‌کننده سپاه با اشاره به دوران پسالیبرالیسم، عنوان کرد: شهدا کاخ‌های غرب را با خاک یکسان و معبرها را باز کردند و عمیق‌ترین لایه نبرد دشمن را شکست دادند؛ بنابراین اکنون عرصه دست شما جوانان نخبه انقلابی و بسیجی است؛ لذا امروز آمریکایی‌ها باید از سایه خود نیز بترسند.

 

وی با اشاره به اینکه دشمن در اندیشه و تفکر شکست خورده است، افزود: آمریکا و رژیم صهیونیستی جنایاتی کرده‌اند که در تاریخ بی‌سابقه است؛ حتی مغول، صدام، چرچیل، هیتلر و ناپلئون نیز چنین جنایاتی را نکرده‌اند؛ آن‌ها دانشگاه‌ها، مدارس و بیمارستان‌های غزه را با خاک یکسان کردند که این اقدامات ثمره تفکر لیبرال است.

 

سردار نقدی با تاکید بر اینکه جنایات آمریکا و رژیم صهیونیستی باید به عنوان نمونه‌ای به صورت نمایشگاه برای مردم به نمایش گذاشته شود، اظهار داشت: ایستادگی مردم غزه، مردم دنیا را بیدار کرد.

 

معاون هماهنگ‌کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه مهم‌ترین لایه نبرد، تولیدات جوانان نخبه و توانمند است، یادآور شد: تفکرات دشمن شکست خورده است. تفکرات دشمن در غزه پیاده شد و غزه‌ی ویران‌شده اینک محصول تمدن غرب است.

 

وی با اشاره با فتنه ۱۴۰۱ و شکست تزویر دشمنان در ایران، گفت: دشمن با تزویر عالم را عزادار و ایران را محکوم به نابودی کرد؛ این‌ها که ادعای دل‌رحمی دارند، پس چرا در غزه چنین جنایاتی را مرتکب شدند، ۱۶ هزار و ۵۰۰ کودک را ذبح کرده و ۱۱ هزار زن را تکه تکه کردند، نوزادان را در روز تولد کشتند و اسم این جنایت تاریخی را «دفاع مشروع» گذاشتند؛ این‌ها جنایات غرب را نشان می‌دهد.

 

سردار نقدی بیان کرد: مردم غزه با ایستادگی، معبرها را برای شما جوانان انقلابی و ایرانی باز کردند؛ پس شما جوانان بتازید و دنیا را با تفکر انقلابی که به لطف اسلام ناب محمدی است، تسخیر کنید.

 

معاون هماهنگ‌کننده سپاه با تأکید بر اینکه به‌زودی رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج را در قدس شریف و مسجدالاقصی و در ابعاد جهانی برگزار خواهیم کرد، خاطرنشان کرد: قرائن و شواهد، پیروزی بزرگ بشریت بر ظالمان را نشان می‌دهد و تلاش، بیداری و ایستادگی ما برای بیدارگری‌ها در دنیا، در این پیروزی اثرگذار است./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده