پیام رهبر انقلاب به مناسبت سی‌وسومین اجلاس سراسری نماز تفویض کامل اختیارات هیئت دولت به استانداران نماینده مجلس: جمعیت جانفدایان کشور به ۳۱ میلیون نفر رسید انفجار حوالی کلانتری ۱۹ زاهدان / ماجرا چه بود؟ سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم

مشاور فرمانده کل سپاه: جنگ را تا تضمین عدم تکرار آن ادامه می‌دهیم

مشاور فرمانده کل سپاه: جنگ را تا تضمین عدم تکرار آن ادامه می‌دهیم مشاور ارشد فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران، تاکید کرد که جنگ تنها پس از خروج نیرو‌های آمریکایی از منطقه و ارائه تضمین‌هایی مبنی بر عدم آغاز جنگ جدیدی علیه ایران متوقف می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۶ - ۱۸ اسفند ۱۴۰۴ - 2026 March 09
کد خبر: ۳۰۳۶۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، سردار سرتیپ حاج ابراهیم جباری، مشاور ارشد فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در گفت‌و‌گو با «العربی الجدید» تأکید کرد، انتخاب آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای به عنوان رهبر جدید جمهوری اسلامی ایران نشان می‌دهد جنگی که آمریکا و رژیم صهیونیستی آغاز کرده‌اند، شکست خورده است. همه نهاد‌ها و نیرو‌های مسلح با رهبری جدید بیعت کرده‌اند.

وی افزود آمریکا با ترور رهبر شهید انقلاب به دنبال سرنگونی جمهوری اسلامی بود، اما انقلاب بار دیگر تجدید شد و رهبری جدید نشان‌دهنده ادامه همان مسیر با روحیه‌ای جوان‌تر است.

سردار سرتیپ حاج ابراهیم جباری در پاسخ به انتقاد برخی کشور‌های عربی حوزه خلیج فارس از حملات ایران گفت، تهران دشمنی با همسایگان خود ندارد و هدف حملات، پایگاه‌های آمریکایی در منطقه است.

او تأکید کرد، بخشی از خاک برخی کشور‌های منطقه در اختیار نیرو‌های آمریکایی قرار گرفته و از همان پایگاه‌ها حملاتی علیه ایران انجام می‌شود که از جمله آنها حمله به اهدافی در میناب، بوشهر و جزیره قشم بوده است.

مشاور فرمانده کل سپاه گفت: حملات ایران تا زمانی که حملات از پایگاه‌های آمریکایی علیه کشور ما ادامه داشته باشد، متوقف نخواهد شد، اما این حملات متوجه کشور‌های منطقه و ملت‌های آنها نیست.

سردار سرتیپ حاج ابراهیم جباری ادعای آمریکا و رژیم صهیونیستی درباره کاهش توان موشکی ایران را رد کرد و گفت انبار‌های موشکی ایران پر است و سلاح‌های پیشرفته‌ای وجود دارد که هنوز در جنگ استفاده نشده است.

او افزود ایران همزمان با عملیات نظامی، به تولید موشک و پهپاد ادامه می‌دهد و در مقابل، سامانه‌های دفاعی دشمن با مشکل روبه‌رو شده و چند سامانه «تاد» و «پاتریوت» هدف قرار گرفته است.

مشاور فرمانده کل سپاه تأکید کرد ایران جنگ را تا رفع تهدید آمریکا و رژیم صهیونیستی ادامه خواهد داد و خواستار خروج کامل نیرو‌های آمریکایی از منطقه است.

وی هدف واقعی آمریکا از این جنگ را تلاش برای تسلط بر منابع و ثروت‌های جهان دانست و گفت واشنگتن به دنبال سرنگونی جمهوری اسلامی و تجزیه ایران است.

سردار سرتیپ حاج ابراهیم جباری همچنین گفت، پروژه تحریک مردم ایران برای سرنگونی نظام شکست خورده و مردم در شهر‌ها و روستا‌ها در حمایت از کشور و نیرو‌های مسلح به میدان آمده‌اند.

او در پایان با اشاره به تنگه هرمز گفت، این تنگه عملاً بسته است و عبور کشتی‌ها تنها با اجازه ایران انجام می‌شود و در صورت ورود کشتی‌های جنگی آمریکا به این منطقه، ایران آنها را هدف قرار خواهد داد./ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار