طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات

طوفان سهمگین در فرانسه ۲ قربانی گرفت

طوفان سهمگین در فرانسه ۲ قربانی گرفت وقوع طوفانی سهمگین در مجمع الجزایر مایوت فرانسه خسارت زیادی به بار آورده و دو قربانی گرفت.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۹ - ۲۴ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 14
کد خبر: ۲۶۵۶۹۶

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از «اس ار اف» سوئیس، طوفان سهمگین باعث تخریب بسیاری منازل در جزایر مایوت فرانسه در اقیانوس هند شده است.

به گزارش Meteo France، این طوفان سهمگین موسوم به «چیدو» با سرعت باد بیش از 200 کیلومتر در ساعت به این جزایر رسید.

خبرگزاری فرانسه گزارش داد که این طوفان خسارات زیادی به بار آورده و خانه‌های زیادی را تخریب کرده و دو نفر در اثر این طوفان کشته شدند.

«فرانسوا بایرو»، نخست وزیر جدید فرانسه در پلتفرم ایکس نوشت که ساعت به ساعت در جریان وضعیت مایوت قرار می گیرد. وی نوشت: فرانسه تمام منابع را برای حمایت از آسیب دیدگان بسیج می کند .مردم باید بسیار مراقب باشند.

مایوت یک قلمرو فرادریایی فرانسه و مجمع الجزایری است که بین ماداگاسکار و موزامبیک قرار دارد.

اخیرا کارشناسان هواشناسی طوفان و سیل های شدیدی را برای اروپا پیش بینی کرده اند.

تداوم وضعیت اضطراری در والنسیا 6 هفته بعد از وقوع سیل ویرانگر

چندی پیش وقوع سیلی سهمگین در والنسیای اسپانیا خسارات زیاد و بی سابقه ای را به بار آورده و منجر به کشته شدن بیش از 200 نفر شد.

حدود 6 هفته پس از وقوع این سیل ویرانگر روزنامه «اس ار اف» سوئیس در گزارشی شرایط این منطقه را همچنان حاد اعلام کرد.

در این گزارش آمده است: همچنان در بسیاری مناطق دنیای متفاوتی وجود دارد. هوا بد است، کمک‌کنندگان ماسک‌های تنفسی و لباس‌های ایمنی می‌پوشند. مردم همچنان در تلاش هستند تا لجن های گاها سمی را از خانه ها و گاراژها پاک کنند. اغلب مشکلاتی در تامین مایحتاج زندگی وجود دارد و به طور خلاصه در بسیاری از نقاط هنوز وضعیت اضطراری وجود دارد.

بسیاری از ساکنان مناطق سیل زده شکایت دارند که چند روز است هیچ مسئولی را ندیده اند و تنها از کمک همنوعان خود برخوردار می شوند.

سوالاتی نیز مطرح می شود، از جمله اینکه تکلیف 120 هزار خودروی آسیب دیده چه می شود. در زمینه پیشگیری طولانی مدت هنوز هیچ اتفاقی نیفتاده است. مردم همچنان منتظر پول وعده داده شده از سوی دولت و بیمه ها هستند.

بسیاری ساکنان از مشکلات روانی که پس از فاجعه سیل متحمل شده اند صحبت می کنند. بسیاری از مردم همچنین می‌ترسند که مددکاران منطقه را ترک کنند و آن ها در این شرایط تنها بمانند./تسنیم

کلمات کلیدی: طوفان فرانسه
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار