ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

هشدار نارنجی وقوع طوفان در برخی استان‌ها+ وضعیت هوای شهر‌های زیارتی عراق

سازمان هواشناسی با صدور هشدار نارنجی وقوع طوفان در برخی استان‌ها از کاهش دما در استان‌های ساحلی و اردبیل و آسمان صاف شهرهای زیارتی عراق خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۶ - ۱۳ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 04
کد خبر: ۲۰۲۷۴۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ پیش‌بینی کلی نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی نشان می‌دهد امروز و فردا در بخش‌هایی از هرمزگان و جنوب شرق فارس رگبار، رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی پیش‌بینی شده است.

 

امروز در مناطقی از سواحل غربی دریای خزر، ارتفاعات البرز مرکزی،‌ شرق اردبیل، ارتفاعات زاگرس مرکزی و طی روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه در ارتفاعات البرز مرکزی ابرناکی و بارش‌های پراکنده روی می‌دهد.

 

روزهای پنجشنبه و جمعه در سواحل دریای خزر، اردبیل، دامنه‌ و ارتفاعات البرز مرکزی و شرقی و بخش‌هایی از شمال شرق کشور رگبار، رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی پیش‌بینی می‌شود.

 

از امروز تا پنجشنبه در مناطقی شمال شرق،‌ شرق و بخش‌هایی از مرکز در برخی ساعات افزایش سرعت باد و در مناطق مستعد خیزش گردوخاک روی می‌دهد. این شرایط روزهای چهارشنبه و پنجشنبه در بخش‌هایی از غرب و جنوب غرب کشور انتظار می‌رود.

 

امروز و فردا همچنین در شرق کشور به‌ویژه در منطقه زابل وزش باد شدید موجب وقوع طوفان شن،‌کاهش دید افقی و کاهش کیفیت هوا می‌شود.

 

پنجشنبه در استان‌های ساحلی دریای خزر و اردبیل کاهش دما روی می‌دهد و طی 2 روز آینده شرق دریای عمان مواج و متلاطم خواهد بود.

 

 امرزو آسمان شهرهای زیارتی عراق (نجف اشرف، کربلای معلی، کاظمین و سامرا) صاف همراه با وزش باد گاهی وزش باد شدید و رخداد گردوخاک پیش‌بینی شده است.

 

حداکثر دما امروز نجف 43 درجه و شهرهای کربلا، کاظمین و سامرا 42 درجه خواهد بود. بیشینه دما هوا در شهرهای مهران 45 درجه، چذابه 46 و شلمچه نیز 46 درجه است. حداکثر دمای هوا در تمرچین و باشماق 35 درجه بالای صفر است.

هشدار هواشناسی-سطح نارنجی

توصیف سامانه: افزایش گرادیان فشار سطح زمین

زمان شروع: دوشنبه 1402/06/13

زمان پایان: سه‌شنبه 1402/06/14

نوع مخاطره: وزش باد شدید، گردوخاک، در نواحی مستعد طوفان گردوخاک یا طوفان شن

منطقه اثر:

دوشنبه 1402/06/13: شمال سیستان و بلوچستان، شرق خراسان جنوبی و جنوب شرق خراسان رضوی.

سه‌شنبه 1402/06/14: شمال سیستان و بلوچستان، شرق خراسان جنوبی و جنوب شرق خراسان رضوی.

اثر مخاطره: در مناطق مستعد طوفان گردوخاک و شن، کاهش شعاع دید و کاهش کیفیت هوا، اختلال در ناوگان حمل و نقل، خسارت به تجهیزات شهری و برون شهری از جمله سقوط بنر، تابلوهای تبلیغاتی، داربست‌ها، دکل‌های برق و سازه‌های موقت، سقوط اشیا از ارتفاعات و احتمال شکستن نهال‌ها و درختان کهنسال.

توصیه: اجتناب از رفت وآمد های غیر ضروری برای افراد سالمند و بیمارهای تنفسی و قلبی، آمادگی دستگاه‌های امدادی بویژه مراکز بهداشتی، پرهیز از فعالیت کویرنوردی، احتیاط در تردد جاده‌ای، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، احتیاط در فعالیت‌های عمرانی، اجتناب در عبور و مرور و عدم پارک خودرو در حاشیه ساختمان‌های نیمه کاره و درختان کهن‌سال و محدودیت در فعالیت‌های کشاورزی./ تسنیم

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر