تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی وندی شرمن: برنامه هسته‌ای ایران نابودشدنی نیست مقام آمریکایی: بسته تحریمی سنگینی علیه روسیه تدوین شده است طالبان مدعی کشته شدن رابط داعش و جبهه پنجشیر در بدخشان شد ارتش یمن: تل‌آویو و بن‌گوریون را هدف قرار دادیم عربستان ورود کودکان را به حج ممنوع کرد پزشکیان عازم عمان شد بقایی در گفتگو با سی‌ان‌ان: ایران از غنی‌سازی چشم‌پوشی نمی‌کند تیراندازی در فیلادلفیا ۱۱ کشته و زخمی برجا گذاشت توافق مهم کُرد‌ها با دولت الجولانی درباره اردوگاه الهول

حضور دوباره نتانیاهو در دادگاه

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در سومین جلسه دادگاه خود در رابطه با پرونده فساد مالی شرکت کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۳ - ۲۶ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 16
کد خبر: ۲۶۵۸۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی برای سومین شهادتش در پرونده فساد وارد دادگاه منطقه‌ای تل‌آویو شد و وکیل مدافع او ادامه بحث هفته گذشته را پیش خواهد برد.

 

پرونده فساد رسانه صهیونیستی «واللا» موسوم به پرونده ۴۰۰۰، جدی‌ترین پرونده علیه نتانیاهو است و نخست‌وزیر رژیم اشغالگر به این متهم شده که در دوران انتخابات، در ازای پرداخت ۱.۸ میلیارد شِکِل (واحد پول رژیم صهیونیستی) به «شائول الوویچ»، مالک واللا، از سوی این رسانه صهیونیستی پوشش خبری مثبت دریافت کرده است.

 

نتانیاهو مدعی است که تمامی حمایت‌های رسانه‌ای واللا از وی در واقع تلاش مدیرعامل این رسانه برای جلب رضایت «سارا نتانیاهو» همسر او بوده است. او همچنین مدعی است که از تعاملات همسرش با مدیرعامل این وبسایت خبری اطلاع نداشته است.

 

نتانیاهو در اظهارات خود در دادگاه همچنین مدعی شد که پوشش خبری وبسایت واللا در دوران انتخابات در واقع در حمایت از رقیب انتخاباتی وی، یعنی «نفتالی بنت» بوده است.

 

نخست‌وزیر رژیم اشغالگر با طرح این ادعا که پوشش خبری این رسانه در واقع در حمایت از وی نبوده، می‌گوید این امر باید این ادعا که او در ازای دریافت پوشش خبری مثبت از مالک این رسانه حمایت کرده است را تضعیف کند.

 

نتانیاهو در «پرونده ۱۰۰۰»، در مورد اتهاماتی چون «دریافت و پذیرش هدیه از افراد ثروتمند» و در چارچوب «پرونده ۲۰۰۰» در مورد «چانه‌زنی با یک غول رسانه‌ای مخالف دولت بر سر نشر مطالب حمایتی در باره وی» تحت بازجویی قرار دارد.

 

همچنین وی با پرونده موسوم به «پرونده ۳۰۰۰» در خصوص خرید زیردریایی‌ها و کشتی‌های جنگی از آلمان به طور غیرقانونی مواجه است./ ایسنا

ارسال نظر