رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

سارکوزی به یک سال زندان محکوم شد

سارکوزی به یک سال زندان محکوم شد رئیس جمهور پیشین فرانسه به اتهام رشوه گیری و سوء استفاده از قدرت در حکم نهایی دادگاه تجدید نظر پاریس به یک سال زندان با دستبند الکترونیکی محکوم شد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۵ - ۲۸ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 18
کد خبر: ۲۶۶۰۷۵
سارکوزی به یک سال زندان محکوم شد

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از «ان تی وی»، «نیکلا سارکوزی»، رئیس‌جمهور سابق فرانسه، به اتهام رشوه‌گیری و نفوذ غیرقانونی، در حکم نهایی دادگاه تجدید نظر پاریس به جریمه یک سال زندان با دستبند الکترونیکی مجکوم شد.

این سیاستمدار محافظه‌کار فرانسه در ارتباط با پرونده موسوم به «شنود» به سه سال زندان محکوم شده بود که دو سال از آن تعلیق شد و یک سال آن قطعی شده است.

دادگاه تجدید نظر، سارکوزی را به فساد و سو‌ءاستفاده از جایگاه سیاسی خود در دوران ریاست جمهوری، محکوم کرده است.

سارکوزی نخستین رئیس‌جمهوری پیشین فرانسه است که با چنین حکمی مواجه می‌شود.

وکیل رئیس جمهور پیشین فرانسه اعلام کرد که موکلش به دلیل این که مدعی است، قضات فرانسوی حقوقش را نادیده گرفته‌اند، قصد دارد در هفته‌های آینده به دادگاه اروپایی حقوق بشر شکایت کند.

وی این حکم را «بی‌عدالتی بزرگ» توصیف کرده و گفت: «حقیقت در نهایت پیروز خواهد شد.»

این حکم یک شکست تلخ برای سارکوزی محسوب می‌شود. در وهله اول، حبس یک رئیس جمهور در تاریخ اخیر فرانسه بی سابقه بود. از طرف دیگر بر اساس حکم دادگاه تجدید نظر، حقوق شهروندی سارکوزی نیز به مدت سه سال تعلیق می‌شود و این بدان معناست که او اجازه شرکت در انتخابات را ندارد. به این ترتیب بازگشت سارکوزی به عرصه سیاسی که ابتدا برای مدت طولانی پس از خروج وی از الیزه در مورد آن گمانه زنی می‌شد، اخیراً دیگر ممکن نیست. این تصمیم اکنون موانع بیشتری بر سر راه چنین فرصتی قرار می‌دهد.

دوره ریاست سارکوزی بر کاخ الیزه از سال 2007 تا 2012 با جریانات زیادی همراه بود. وی در انتخابات 2012 در برابر فرانسوا اولاند سوسیالیست شکست خورد. پنج سال بعد وی در فرآیند انتخاب داخلی حزب خود نیز شکست خورد. /تسنیم

کلمات کلیدی: سارکوزی فرانسه
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار