رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

دیدار سفیر ایران در لبنان با خانواده شهید سید حسن نصرالله

دیدار سفیر ایران در لبنان با خانواده شهید سید حسن نصرالله سفیر جمهوری اسلامی ایران در لبنان با خانواده شهید سید حسن نصرالله دیدار کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۵ - ۲۹ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 19
کد خبر: ۲۶۶۱۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ «مجتبی امانی» سفیر جمهوری اسلامی ایران در بیروت روز پنجشنبه از دیدار با خانواده دبیرکل شهید حزب‌الله خبر داد و نوشت: دیداری برادرانه با خانواده فرمانده بزرگ جبهه مقاومت سید حسن نصرالله (قدس سره) داشتیم و تسلیت قلبی خود را به پدر این نماد فرهیخته و بزرگ و خانواده بزرگوارش تقدیم کردیم. 

در ادامه این پیام که در شبکه اجتماعی ایکس منتشر شده، آمده است: همدردی و همبستگی کامل خود را با سید عبدالکریم نصرالله در پی شهادت سید بزرگوار و تعدادی از اعضای خانواده‌اش که طی تجاوز جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به لبنان به شهادت رسیدند، ابراز می‌داریم. کاملا همدردی خود را با عزیزان در خانواده شریف و صبور ایشان ابراز می‌کنیم. این واقعاً یک توفیق الهی بود که به ما دست داد تا در کنار آن انسان‌های شریف باشیم.

مجتبی امانی عنوان داشت: سید عبدالکریم نصرالله پدر شهید بزرگوار، با ایمان خود، قوی‌ ظاهر شده است و با صبر خود، سرفراز گشته و مفتخر است که از مکتب اهل بیت علیهم السلام آموخته است که در هنگام مصیبت‌ها و سختی‌ها، آرام و متین باشد و ایمان دارد که پیروزی از نزد خداوند، یقیناً فرا می‌رسد.

سفیر ایران تصریح کرد: اسرائیل جنایتکار به خوبی می‌داند که تجاوزات وحشیانه‌اش علیه رهبران حزب الله و جبهه مقاومت و کشتار آن قهرمانان که همگی سرهایشان را در راه خدا داده‌اند، چیزی از اهداف شوم این رژیم را برای درهم شکستن اقتدار مقاومت و تحمیل اراده‌اش بر لبنان محقق نخواهد کرد. چرا که این خون‌های پاک به آزادگان این امت قدرت و مناعت طبع و اراده برای ادامه راه تا پیروزی الهام می‌کند. / ایسنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار