حزام الاسد: شهر تعز را باید آزاد شده تلقی کنیم برتری دموکرات‌ها با ۱۱ کرسی بیشتر در مجلس نمایندگان آمریکا طبق نظرسنجی سی‌بی‌اس حزب الله لبنان: مقاومت گزینه‌ای ملی برای آزادسازی جنوب لبنان است نامزدی کندی برای ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۸ هکری که در سرقت اطلاعات اف‌بی‌آی دست داشت، در اردن دستگیر شد غریب‌آبادی: نظرات آمریکا درباره طرح هفت‌روزه ایران در حال بررسی است اولین هواپیمای ایرانی در فرودگاه نجف به زمین نشست / از سرگیری پرواز‌های دو کشور وزیر خارجه ارمنستان به تهران سفر می‌کند دومین نفتکش در تنگه هرمز منفجر شد توئیت ولایتی با کنایه به امارات و میزبانی از ترامپ: همسایه می‌ماند و مهمان می‌رود! عقب‌نشینی ناو آیزنهاور به ویرجینیا پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود!

دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان

دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان دفتر نخست وزیری پاکستان با اشاره به دیدار سران جمهوری اسلامی ایران و پاکستان در قاهره اعلام کرد: دکتر پزشکیان و شهباز شریف با تجدید عهد متقابل برای گسترش همکاری‌های فی مابین بر تقویت یکصدایی در حمایت از ملت مظلوم فلسطین در برابر جنایات رژیم صهیونیستی توافق کردند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۳ - ۲۹ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 19
کد خبر: ۲۶۶۱۳۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ شهباز شریف نخست وزیر این کشور و مسعود پزشکیان رئیس جمهور ایران روز پنجشنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۳ در حاشیه یازدهمین اجلاس سران سازمان هشت کشور درحال توسعه موسوم به D-۸ در قاهره دیدار کردند.

در این بیانیه آمده است: نخست وزیر پاکستان در این دیدار سلام های گرم خود را به ملت ایران و همچنین آیت‌الله سید علی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ابلاغ کرد.

شهباز شریف با دعوت از رئیس جمهوری اسلامی ایران برای سفر به پاکستان عضویت ایران در سازمان بریکس را تبریک گفته و خواستار حمایت تهران از عضویت اسلام‌آباد در بریکس شد.

وی بار دیگر تاکید کرد که پاکستان در همبستگی کامل با برادران و خواهران خود از غزه، فلسطین تا لبنان و سوریه می ایستد.

سران ایران و پاکستان با ابراز نگرانی شدید خود نسبت به نسل کشی فلسطینیان بیگناه توسط رژیم اسرائیل توافق کردند که به تقویت یکصدایی در حمایت از فلسطینیان مظلوم ادامه دهند.

آنان همچنین بر حمایت متقابل دو کشور در مورد مسائل اساسی یکدیگر تاکید و تعهد خود را برای حفظ تعاملات نزدیک در همه موضوعات دارای اهمیت منطقه‌ای و جهانی اعلام کردند.

در همین خصوص نخست وزیر پاکستان به منظور توسعه و بهبود معیشت در مناطق مشترک مرزی بر اهمیت عملیاتی شدن بازارچه های مرزی که قبلا افتتاح شده و افتتاح بازارچه های باقی مانده تاکید کرد.

وی خواستار استفاده از گستره وسیع همکاری های تجاری و اقتصادی دوجانبه، شناسایی بخش های جدید همکاری از طریق سازوکارهای نهادی موجود شد.

نخست وزیر پاکستان و رئیس جمهور ایران عزم خود را برای تقویت بیشتر روابط برادرانه میان دو کشور همسایه در همه زمینه‌های مورد علاقه دوجانبه، به‌ ویژه تجاری و اقتصادی، انرژی، امنیت و ارتباطات منطقه‌ای ابراز داشتند.

آنان ابراز امیدواری کردند که تصمیمات اتخاذ شده در اجلاس سران دی-۸ راه را برای افزایش همکاری بین کشورهای عضو این سازمان در زمینه های سودمند متقابل هموار کند. / ایرنا

کلمات کلیدی: پزشکیان پاکستان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha