ترامپ: خبری بسیار مهم پیش از سفر به خاورمیانه اعلام خواهد شد + فیلم دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است/ تاریخ دقیق اعلام شد فرمانده ارتش پاکستان و عراقچی توافق کردند تماس تلفنی عراقچی با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا المیادین: دور جدید گفت‌وگوهای ایران و آمریکا به زودی برگزار می‌شود گره‌های آمریکایی در روند مذاکرات هسته‌ای عراقچی: تنها یک راه برای تحقق توافق وجود دارد آخر هفته تعیین‌کننده/ دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است؟ دیپلماسی هوشمندانه ایران/ چرا این دور مذاکرات با برجام متفاوت است؟ ضرب‌الاجل عراق به گروهک‌های ضد ایرانی برای تخلیه مقر‌های خود عراقچی: یک توافق معتبر و پایدار در دسترس است/ ایران حق داشتن چرخه کامل سوخت هسته‌ای را دارد السودانی: گفت‌و‌گو میان ایران و آمریکا گامی مهم است روبیو: ایران نباید غنی‌سازی کند تعیین محل مذاکرات ایران و آمریکا/ رم میزبان دور جدید گفت‌وگوها پوتین دستور اعزام فوری امدادگران روس به بندر رجایی را صادر کرد

شرط به رسمیت شناختن طالبان توسط اتحادیه اروپا

نماینده ویژه اتحادیه اروپا افغانستان گفت احترام گذاشتن به حقوق شهروندان افغانستان و انجام مسئولیت‌های بین‌المللی توسط حکومت طالبان از شرایط به رسمیت‌شناسی هیئت حاکمه این کشور است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۵ - ۰۲ دی ۱۴۰۳ - 2024 December 22
کد خبر: ۲۶۶۳۸۵
شرط به رسمیت شناختن طالبان توسط اتحادیه اروپا

به گزارش راهبرد معاصر، «توماس نیکلاسون» نماینده ویژه اتحادیه اروپا برای افغانستان اظهار داشت احترام گذاشتن به حقوق شهروندان افغانستان و انجام مسئولیت‌های بین‌المللی توسط حکومت طالبان را از شرایط به رسمیت‌شناسی هیئت حاکمه افغانستان دانست.

وی با اظهار اینکه راه‌حل وضعیت کنونی افغانستان باید در درون این کشور جست‌وجو شود، گفت: من به این باور دارم که راه‌حل برای وضعیت کنونی باید در داخل افغانستان جست‌وجو شود و این زمانی ممکن است که حکومت به مردم احترام بگذارد و به مسئولیت‌های بین‌المللی خود رسیدگی کند تا راه برای عادی‌سازی روابط باز شود و در نهایت به رسمیت‌شناسی حکومت تأمین شود.

نیکلاسون افزود طالبان در بیش از سه سال گذشته تعهداتش را در زمینه مسائلی چون تأمین حق آموزش زنان، نوع حکومتداری و عدم استفاده شدن از خاک افغانستان در برابر کشور‌های دیگر عملی نکرده است.

وی همچنین تأکید کرد اتحادیه اروپا و جهت‌های دیگر نباید درباره اینکه چه کسی افغانستان را رهبری کند، مداخله کنند.

نیکلاسون ادامه داد: «در این مورد با آنان موافق هستم که اتحادیه اروپا یا هر جهت دیگر نباید در مورد اینکه چه کسی افغانستان را رهبری کند، مداخله داشته باشند؛ اما برگردیم به موضوع مشروعیت داخلی که یک بخش مهم نه تنها برای افغان‌ها بلکه برای جهان هم است، تا باشد که راه روابط نزدیک با جامعه جهانی تأمین شود»./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار