درخواست‌های نتانیاهو از ترامپ درباره ایران در سفر به واشنگتن انفجار‌های پیاپی در کی‌یف هم‌زمان با اعلام هشدار حملات هوایی در اوکراین بن گویر: بازسازی غزه اقدامی اشتباه است دیدار فرستاده ترامپ در سوریه با وزیر خارجه عربستان حماس: تصمیمات جدید کابینه اسرائیل در کرانه باختری، پاکسازی نژادی است الاعرجی: شرایط منطقه مستلزم کاهش تنش و تقویت ثبات است لاوروف: روسیه برنامه‌ای برای حمله به اروپا ندارد هشدار العیساوی درباره عواقب جنگ آمریکا و ایران برای عراق و منطقه اظهارات جنجالی ترامپ درباره انتخابات آمریکا و هشدار نابودی کشور! استعفای رئیس دفتر نخست‌وزیر بریتانیا درپی جنجال پرونده اپستین آمریکا و عربستان در جده رزمایش نظامی مشترک برگزار کردند  عراقچی: نتایج مذاکرات در حال بررسی است/ مذاکرات فقط هسته‌ای است ناو «آبراهام لینکلن» در حرکت؛ تهران واکنش نشان داد وزیر اقتصاد وارد عربستان شد همسر ولیعهد نروژ از مردم این کشور به خاطر دوستی با جفری اپستین عذرخواهی کرد

واکنش وزارت امور خارجه به تحریم بخش عمرانی ایران از سوی آمریکا

سخنگوی وزارت خارجه در واکنش به تحریم بخش عمرانی ایران از سوی آمریکا، به واشنگتن توصیه کرد به جای تحریم‌های تکراری، دست از توهم خودساخته برداشته و به اجرای تعهدات برجامی بازگردد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۸ - ۱۱ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 02
کد خبر: ۲۶۶۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  سید عباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در واکنش به تحریم بخش عمرانی ایران توسط آمریکا اظهار داشت: اینگونه اقدامات نشانه ضعف و ناکارآمدی این کشور در دیپلماسی است.

 

سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: متاسفانه دستگاه دیپلماسی آمریکا ناتوان از انجام ابتکار و راهکارهای دیپلماتیک و معقول بوده و تنها اتکاء آنها به زور و تروریسم اقتصادی است.

 

موسوی افزود: دیپلماسی قلدرمآبانه ایالات متحده که در ارتباط با سایر کشورها و حتی سازو کارهای بین‌المللی و چند جانبه نیز به کار گرفته می‌شود، به یک معضل جهانی تبدیل شده است.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی در خاتمه اظهار داشت: بهتر است ایالات متحده به جای تحریم‌های تکراری و غوغا سالاری که قطعا آنها را به اهدافشان نخواهد رساند، از غوطه ور شدن هر چه بیشتر در توهمات خود ساخته دست برداشته و به اجرای تعهدات خود در برجام بازگردد.

 

به گزارش فارس، دولت «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا همزمان با تمدید معافیت‌های مربوط به همکاری‌های صلح‌آمیز هسته‌ای با ایران، بخش عمرانی ایران را تحریم کرد.

 

وزارت خارجه آمریکا اعلام کرده پامپئو، همزمان دو تصمیم برای اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران گرفته است: نخست، معرفی بخش ساخت و ساز ایران به عنوان بخشی که به صورت مستقیم یا غرمستقیم تحت کنترل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران است و دوم، معرفی چهار «ماده راهبردی» به عنوان موادی که در برنامه‌های هسته‌ای، نظامی یا موشکی ایران به کار گرفته می‌شود.

 

در بیانیه وزارت خارجه آمریکا آمده است: «با این تصمیم‌ها، ایالات متحده از اختیارات اضافی برای جلوگیری از دستیابی ایران به مواد راهبردی برای سپاه پاسداران، بخش ساخت و ساز و برنامه‌های اشاعه‌ای خود برخوردار خواهد بود.»(اینجا بخوانید)

 

به گزارش فارس، «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران در پیامی در توئیتر به تحریم‌های جدید آمریکا علیه بخش عمرانی ایران واکنش نشان داد و نوشت: «هدف قرار گرفتن کارگران بخش عمرانی ایران توسط تروریسم اقتصادی تنها نشان دهنده حداکثر شکست (سیاست) "فشار حداکثری" است.»

 

ظریف در ادامه این پیام توئیتری نوشت: «آمریکا می‌تواند هر مرد و زن و بچه‌ای را تحریم کند، اما هرگز نمی‌تواند ایرانی‌ها را تسلیم زورگویی خود کند. آمریکا به جای آنکه (چاهی را که در آن قرار دارد) عمیق تر حفر کند، باید سیاست‌های شکست خورده را کنار گذاشته و به برجام بازگردد.»

 

ارسال نظر
آخرین اخبار