رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

سفیر ایران در سوریه: جوانان سوری صهیونیست‌ها را مجبور به عقب‌نشینی از برخی نقاط در جنوب سوریه کردند

سفیر ایران در سوریه: جوانان سوری صهیونیست‌ها را مجبور به عقب‌نشینی از برخی نقاط در جنوب سوریه کردند «حسین اکبری» سفیر جمهوری اسلامی ایران در صفحه خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «جوانان غیور سوری طی روز‌های قبل در روستا‌های حوض الیرموک و سوسه در جنوب سوریه علیه اشغالگری صهیونیست‌ها دست به تظاهرات زدند، ارتش اشغالگر نیز به سوی آنان آتش گشود که باعث مجروحیت یک نفر گردید». اکبری در ادامه نوشت: «در نتیجه غیرت آنها، امروز صهیونیست‌ها مجبور به عقب‌نشینی از برخی نقاط در جنوب سوریه شدند.»
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۴ - ۰۵ دی ۱۴۰۳ - 2024 December 25
کد خبر: ۲۶۶۶۶۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ سفیر ایران در سوریه نوشت: در نتیجه غیرت جوانان سوری، صهیونیست‌ها مجبور به عقب‌نشینی از برخی نقاط در جنوب سوریه شدند.

«حسین اکبری» سفیر جمهوری اسلامی ایران در صفحه خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «جوانان غیور سوری طی روز‌های قبل در روستا‌های حوض الیرموک و سوسه در جنوب سوریه علیه اشغالگری صهیونیست‌ها دست به تظاهرات زدند، ارتش اشغالگر نیز به سوی آنان آتش گشود که باعث مجروحیت یک نفر گردید».

اکبری در ادامه نوشت: «در نتیجه غیرت آنها، امروز صهیونیست‌ها مجبور به عقب‌نشینی از برخی نقاط در جنوب سوریه شدند.»

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار