محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد

پزشکیان: عقب‌ماندگی ایران غیرقابل پذیرش ا‌ست/ تذکر به مدیران

پزشکیان: عقب‌ماندگی ایران غیرقابل پذیرش ا‌ست/ تذکر به مدیران رئیس جمهور عقب‌ماندگی ایران را غیرقابل پذیرش دانست و گفت: وقتی در حال توسعه نیستیم یعنی اینکه به توسعه اعتقادی نداشته‌ایم؛ تمام تلاش مسئولان باید چشم‌انداز توسعه باشد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۶ - ۰۶ دی ۱۴۰۳ - 2024 December 26
کد خبر: ۲۶۶۷۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ مسعود پزشکیان در شورای برنامه‌ریزی و توسعه خراسان شمالی با اشاره اظهارات مسئولان درباره خراسان شمالی اظهار داشت: شما مدیران نباید وضعیت فعلی را بپذیرید؛ هیچ وقت نباید دلخوش به وضعیت فعلی باشد و اگر این نگاه در شما شکل بگیرد تغییری نخواهیم دید، اما اگر تغییر کنیم روبه جلو حرکت خواهیم کرد.

وی با طرح این سئوال که چرا نباید بهترین باشیم، افزود: چرا برای بهتر شدن تلاش نمی‌کنیم؟ باید دغدغه توسعه و بهتر شدن در ذهت همه مدیران شکل بگیرد و اگر این باور شکل بگیرد به توسعه مدنظر رهبر انقلاب خواهیم رسید.

رئیس جمهور عقب‌ماندگی ایران را غیرقابل پذیرش دانست و ادامه داد: وقتی در حال توسعه نیستیم یعنی اینکه به توسعه اعتقادی نداشته‌ایم؛ تمام تلاش مسئولان باید چشم‌انداز توسعه باشد و هرکس در هر مسئولیتی که قرار دارد برای این موضوع با تمام وجود تلاش کند.

پزشکیان با بیان اینکه خداوند هیچ ضعفی را از ما مسئولان قبول نخواهد کرد، اضافه کردرقابت در بهتر بودن است و در ایران اسلامی باید بهتر بودن را انتخاب کنیم؛ ۳۵ میلیارد دلار گاز در حال مصرف می‌کنیم و وقتی هم می‌گوییم صرفه‌جویی کنید مورد اعتراض قرار می‌گیریم.

وی با بیان اینکه آمریکا و بیگانگان هیچ غلطی نمی‌توانند در ایران بکنند، گفت: اگر مشکلی در کشور داریم به خاطر عملکرد بد ما مدیران است؛ مملکت را ما باید رشد و توسعه دهیم و باور کنیم در هر جایی که هستیم می‌توانیم بهترین اثربخشی را داشته باشیم./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار