اعلام آخرین وضعیت افزایش حقوق فرهنگیان و معلمان در سال جدید  ساداتی‌نژاد و فاطمی‌امین به زندان محکوم شدند/ قوه قضاییه: احکام پرونده چای دبش قطعی است+ فیلم حکم پرونده دبش صادر شد/ متهم ردیف اول در ۶ عنوان اتهامی محکوم شد آلودگی به تهران بر می‌گردد؛ بارش باران و برف از چهارشنبه شب افزایش «سن» ورود به دانشگاه‌های تربیت معلم تا حداکثر ۲۷ یا ۳۰ سال بارش برف و باران در نقاط مختلف کشور شناسایی ۴۵۸ نقطه حادثه‌خیز در تهران فعالیت مدارس و ادارات دولتی مازندران فردا دوشنبه از ۹ صبح آغاز می‌شود بازداشت ۹ مأمور خاطی در پرونده جان باختن کودک ایرانشهری مدارس مشهد غیر حضوری شد هشدار پلیس فتا: برای دریافت کالا برگ نیازی به کلیک بر روی هیچ لینکی نیست دستگیری عاملان درگیری مسلحانه در کرمانشاه پیامک‌های جعلی سود سهام عدالت از ترفند‌های کلاهبرداری است کشف نوع جدیدی از سلول‌های چربی و نقش آنها در بیماری‌های متابولیک اسکایپ تعطیل می‌شود؟

دفترچه بیمه 3 میلیون نفر حذف می شود

سرپرست سازمان تامین اجتماعی گفت: 3 میلیون نفر شناسایی شدند که تحت پوشش چند نوع بیمه بودند که دفترچه‌های درمانی این افراد حذف شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۰ - ۲۴ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 14
کد خبر: ۲۶۶۸

به گزارش راهبرد معاصر؛محمدحسن زدا درباره طرح همپوشانی بیمه‌ها اظهار داشت: کمیته‌ای مشترک با حضور سازمان بیمه سلامت، سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح، صندوق بازنشستگی کشوری، صندوق بیمه روستاییان و عشایر و همینطور سازمان تامین اجتماعی تشکیل شده است و در این خصوص اقداماتی را نیز انجام داده‌اند. 

وی بیان داشت: سه میلیون نفر شناسایی شدند که بیش از یک دفترچه درمانی داشتند که دفترچه‌های آنها حذف شد؛ چرا که تحت پوشش بیش از یک نوع صندوق و یا سازمان بیمه‌ای قرار گرفته بودند. 

سرپرست سازمان تامین اجتماعی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا ادغام بیمه‌ها نیز در دستور کار قرار گرفته است گفت: فعلا موضوعی مبنی بر ادغام تمامی بیمه‌ها مطرح نشده است.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده