شکست مجدد ترکیه در تسلط بر یکی از راهبردی‌ترین سدهای سوریه

منابع سوری از شکست مهره‌های وابسته به ترکیه برای به دست گرفتن کنترل یکی از بزرگترین و راهبردی ترین سدهای سوریه خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۷ - ۰۸ دی ۱۴۰۳ - 2024 December 28
کد خبر: ۲۶۶۸۳۱

به گزارش راهبرد معاصر، منابع سوری اعلام کردند که مهره‌های وابسته به ترکیه یک حمله گسترده از سمت شرق و غرب سد تشرین واقع در حلب با کمک پهپادها و افسران ارتباطی ترکیه انجام دادند اما در نهایت شکست خوردند.

 

این منابع اضافه کردند: دست کم ۳۰ تن در میان این مهره‌ها برجای ماندند و تعداد زیادی تجهیزات جنگی و خودروهای زرهی منهدم شدند.

 

آنها بیان کردند: این چهارمین شکست عناصر مذکور طی ۲ هفته گذشته برای به دست گرفتن کنترل یکی از بزرگترین سدهای سوریه به شمار می‌رود.

 

این منابع تاکید کردند: ترکیه برای به دست گرفتن کنترل این سد راهبردی بر روی رود فرات با هدف اعمال فشار بر سوریه به شدت تلاش می‌کند./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار