عامل سرویس بیگانه در تور اطلاعاتی سپاه گرفتار شد سه نفر از مجروحان حادثه تروریستی چابهار به شهادت رسیدند برگزاری جلسه هیئت دولت به ریاست پزشکیان گروه هکری حنظله: تلگرام با سرویس‌های اطلاعاتی اسرائیل همکاری می‌کند مرکز نظام ایمنی هسته‌ای: در حملات دشمن نشانه‌ای از «اورانیوم تهی شده» مشاهده نشده است ۳ سناریو برای ساماندهی نیرو‌های شرکتی/۸۰۰ هزار نفر ساماندهی می‌شوند / تغییر سهم آزمون کتبی و شفاهی در استخدامی‌ها شبکه اینترنشنال به طور کامل هک شد پیام خانواده شهید حاجی‌زاده به فرمانده جدید هوافضای سپاه طرح تشدید مجازات جاسوسی برای اسرائیل به مجلس ارجاع شد سفر رئیس جمهور به آستارا پزشکیان: هوای مردم را داشته باشیم آخرین خبرها از ساماندهی نیرو‌های شرکتی سرلشکر صفوی: تاکنون چندین هزار موشک و پهپاد تولید کرده‌ایم که جای آنها مطمئن است خاکسپاری ۲۶۳ شهید حمله اسرائیل به ایران در تهران ماجرای تیراندازی خونین در گشت امنیتی همدان

رضایی: حوادث سوریه نتیجه بی توجهی به نیروی ایمان و اراده بود

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: اگر اتکا به تجهیزات و توپ و تانک و موشک و پهپاد بر نیروی انسانی با ایمان و خلاق و با اراده اولویت داده شود، اتفاقاتی مانند سوریه رخ می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۴ - ۱۹ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 08
کد خبر: ۲۶۷۹۰۴

به گزارش راهبرد معاصر، محسن رضایی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و دبیر شورایعالی هماهنگی اقتصادی سران قوا در جمع دانشجویان دانشگاه امام حسین (ع) ا بیان اینکه جنگ تحمیلی را باید از سه منظر و لایه یعنی سخت افزار، نرم افزار و مهمترین وجه آن یعنی مغزافزار مطالعه کرد، اظهار داشت: فرماندهان و فرماندهی با نوآوری و خلاقیت و ابتکار عملیاتی در لایه سوم جای داشت و این بخش جای مطالعه فراوان دارد.

 

رضایی با یادآوری این موضوع که هرگاه از اصول و قواعد موفقیت در دفاع مقدس فاصله بگیریم شکست می‌خوریم، خاطرنشان کرد: اگر اتکا به تجهیزات و توپ و تانک و موشک و پهپاد بر نیروی انسانی با ایمان و خلاق و با اراده اولویت داده شود، اتفاقاتی مانند سوریه رخ می‌دهد و در دفاع مقدس تکیه ما بر نیروی با ایمان و خلاق و مبتکر و بااراده رزمندگان و فرماندهان بود و البته از تجهیزات و فناوری برای تکمیل نیروی دفاعی خود استفاده کردیم.

 

وی ادامه داد: امروز خانه سست عنکبوت رژیم صهیونیستی پشت دیوار تکنولوژی و حمایت‌های نظامی آمریکا و انگلیس و اروپا پنهان شده است و این نیروی انسانی با ایمان و خلاق و مبتکر و با اراده است که می‌تواند این بنیان سست را پشت دیوارهای فناورانه به لرزه اندازد.

 

رضایی در پایان تصریح کرد: عملیات، تاکتیک را تسهیل و استراتژی را تقویت می‌کند و اینگونه بود که در دفاع مقدس جوانانی که تنها ۴۵ روز آموزش دیده بودند ولی طراحی عملیاتی بگونه‌ای بود که آنها می‌توانستند در مقابل افسران کارکشته رژیم بعث بجنگند. نوآوری و ابتکار، عملیاتی ارکان اساسی پیشرفت نظامی است./ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار