افزایش تعرفه پرستاران کلید خورد /پیشنهاد معافیت مالیات پلکانی پرستاران در بودجه ۱۴۰۵ عامل ضرب و شتم وحشیانه بانوان در باقرشهر دستگیر و راهی زندان شد + فیلم هوش مصنوعی، رایانه شما را از طریق تصاویر آنلاین هک می‌کند وضعیت استخدامی معلمان غیررسمی به زودی مشخص می‌شود + جزئیات سرعت طوفان سیستان برای دومین روز متوالی از ۱۰۰ کیلومتر گذشت فراخوان استخدام نیروی متخصص در آزمایشگاه‌های پلیس آگاهی فراخوان شناسایی متخصصان مالی برای هیات مدیره‌های شستا زمان برگزاری آزمون استخدامی وزارت بهداشت اعلام شد + ظرفیت جذب اجرای ماینکرفت با هوش مصنوعی در مرورگر اطلاعیه سری سوم انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ خشکسالی پرده از ۴۰ گور ۲۰۰۰ ساله برداشت پذیرش دانشجوی پزشکی فقط از طریق آزمون سراسری امکان‌پذیر است/هشدار به کلاهبرداری‌های مجازی حبس، شلاق و انفصال از خدمت برای یک کارمند در یزد مهلت انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ برای بار سوم تمدید شد دادستان فارس: افراد هنجارشکن و دست‌اندرکاران برگزاری مراسم در باغ جنت شیراز تحت تعقیب قضایی قرار گرفتند ورود موج جدید بارش‌ها به کشور از چهارشنبه

بانوان محور تحولات شهری تهران هستند

شهردار تهران با اشاره به افتتاح و توسعه امکانات ویژه بانوان در شهر گفت: بانوان محور تحولات شهری تهران هستند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۴ - ۰۸ دی ۱۴۰۳ - 2024 December 28
کد خبر: ۲۶۶۸۵۱

به گزارش راهبرد معاصر، علیرضا زاکانی، شهردار تهران، در آئین بهسازی و بهره‌برداری از پروژه‌های ویژه زنان و خانواده مدیریت شهری تهران اظهار کرد: ما باید نگاه جامعی به شهر داشته باشیم و علاوه بر توجه به کالبد شهر، به روح آن نیز اهمیت بدهیم. محور اصلی این تحولات خانواده است و در این خانواده، بانوان نقشی اساسی دارند.

 

وی افزود: امروز مفتخریم که شاهد بهره‌برداری از ۵ پروژه مهم در این راستا هستیم که مسیر خدمتگزاری به بانوان و دختران عزیزمان را هموارتر می‌کند. در حال حاضر، یک میلیون و ۶۰۰ هزار مترمربع فضا با سرمایه‌گذاری ۴۸۰ میلیارد تومانی، که بخش عمده آن مربوط به امسال است، آماده بهره‌برداری شده است. از این میزان، ۳۸۸ میلیارد تومان منابع در سال جاری تأمین شده است.

 

افتتاح و توسعه امکانات ویژه بانوان در شهر

زاکانی با اشاره به بهره‌برداری از مراکز مختلف ویژه بانوان اظهار داشت: اکنون ۲۳ مجموعه شهربانو، ۷ مرکز شهر دختر و بیش از ۱۰۰ مجموعه کوثر در اختیار بانوان قرار دارد. همچنین ۹ پارک بانوان در سطح شهر فعال هستند که دو پارک دیگر نیز در دست ساخت است و امید داریم تا پیش از نوروز، این پارک‌ها را به بهره‌برداری برسانیم.

 

شهردار تهران افزود: هدف این است که بانوان بتوانند در شهر فعالیت‌های جدیدی را تجربه کنند و این فعالیت‌ها ضمن ارتقای ظرفیت‌های شهر، منشأ رشد و تحول در امکانات شهری باشند. در سال ۱۴۰۰، تنها ۵۰۰ هزار نفر در مراکز ویژه بانوان تلاش کردند اما این عدد در شش‌ماهه اول امسال به ۴.۵ میلیون نفر رسیده است و پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال به مراتب افزایش یابد.

 

توسعه خدمات سلامت و ورزش برای بانوان

وی ادامه داد: مجموعه اداره سلامت شهرداری تهران امکانات گسترده‌ای برای بانوان ارائه می‌دهد و سازمان ورزش نیز در این مسیر پیشتاز است. استقبال بانوان از فعالیت‌های ورزشی حتی از آقایان نیز بیشتر بوده است.

 

افق بلندمدت برای ارتقای ظرفیت‌های بانوان

زاکانی در پایان تأکید کرد: ما در نظر داریم امکانات گسترده‌تری را برای بانوان در مقیاس بزرگ‌تر فراهم کنیم. این رویکرد نشان‌دهنده اهمیت فعالیت‌های ورزشی و هنری برای بانوان است. باید با اقدامات پیشتازانه، بستر لازم را برای گسترش و رشد فعالیت‌های آنان در شهر فراهم کنیم./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار