توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است

سازمان ملل حمله به فرودگاه صنعا را محکوم کرد

سازمان ملل حمله به فرودگاه صنعا را محکوم کرد «جولیان هارنیس» هماهنگ کننده امدادرسانی انسانی سازمان ملل در یمن حملات رژیم اسرائیل به فرودگاه صنعا در روز پنجشنبه را محکوم کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۲ - ۰۸ دی ۱۴۰۳ - 2024 December 28
کد خبر: ۲۶۶۹۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، «جولیان هارنیس» که در روز پنجشنبه همزمان با حملات رژیم اسرائیل به یمن در فرودگاه حضور داشت، این حملات را محکوم کرده و تاکید کرد که بمباران زیرساختهای غیر نظامی مانع دسترسی افراد غیر نظامی به کمکهای انسان دوستانه به یمن می‌شود.

هارنیس در کنفرانس خبری که در یمن برگزار شد تاکید کرد: «فرودگاه زیرساختی غیرنظامی است که سازمان ملل از آن استفاده می‌کند». وی افزود: «این امکانات عمومی مورد استفاده صلیب سرخ است و فرودگاه برای پروازهای غیر نظامی مورد استفاده قرار می‌گیرد.»

وی گفت: « یکی از حملات هوایی در فاصله 300 متری شمال و دیگری در فاصله 300 متری جنوب محل حضور ما اتفاق افتاد. شرایط بسیار نگران کننده بود. حملات در زمانی به وقوع پیوست که یک هواپیمای مسافربری یمنی با صدها مسافر آماده فرود در باند فرودگاه بود و انفجار در نزدیکی آن روی داد. ممکن بود اتفاقات بسیار ناگواری روی دهد و صدها مسافر غیر نظامی کشته شوند.»

علی رغم زیانهای فراوان به فرودگاه «یحیی السیانی» معاون وزیر حمل و نقل حکومت صنعا تاکید کرد که پروازها راس ساعت 10 صبح روز جمعه از سر گرفته شده و فرودگاه بر اساس برنامه قلبی به کار خود ادامه می‌دهد.

شایان ذکر است که حملات آمریکایی-انگلیسی-اسرائیلی علیه یمن به شدت ادامه دارد و خبرنگار شبکه «المیادین» لبنان تاکید کرد که پایتخت یمن چندین بار مورد حمله هوایی رژیم صهیونیستی قرار گرفت./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار