امروز مهم‌ترین میدان مبارزه با آمریکا و حل مشکلات مردم است گام‌های مثبت مدیریت شهری برای کنترل ترافیک پایتخت استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟

ترافیک پرحجم و سنگین در اکثر معابر و بزرگراه‌های پایتخت ۱۰ دی ۱۴۰۳

ترافیک پرحجم و سنگین در اکثر معابر و بزرگراه‌های پایتخت ۱۰ دی ۱۴۰۳ رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، از شکل گیری ترافیک پر حجم و سنگین در اکثر معابر و بزرگراه‌های پایتخت خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۵ - ۱۰ دی ۱۴۰۳ - 2024 December 30
کد خبر: ۲۶۷۰۲۲

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ علی اصغر شریفی رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به وضعیت ترافیک معابر و بزرگراه‌های شهر تهران گفت: در مسیر غرب به شرق بزرگراه شیخ فضل الله نوری از بزرگراه آزادگان تا بزرگراه ستاری و در ادامه بزرگراه جناح تا جلال آل احمد، بزرگراه علامه جعفری از بزرگراه آزادگان تا بلوار تعاون و در ادامه بزرگراه حکیم از بلوار شقایق تا قبل از بزرگراه یادگار امام (ره)، بزرگراه شهید همت از آزادگان تا جنت آباد، شاهد بار ترافیکی پرحجم و سنگین هستیم.

 

وی افزود: مسیر شرق به غرب بزرگراه زین الدین قبل از بزرگراه امام علی (ع) تا خیابان شریعتی، بزرگراه شهید سلیمانی از امام علی (ع) تا سید خندان و بزرگراه شهید بابایی قبل از بلوار نیروی زمینی تا بزرگراه شهید صیاد شیرازی، بار ترافیکی پر حجم و سنگینی را به خود اختصاص داده است.

 

رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ در ادامه گفت: در مسیر جنوب به شمال بزرگراه سعیدی از یافت آباد تا خیابان هاشمی، بزرگراه امام علی (ع) از خیابان جانبازان تا بزرگراه زین الدین، بزرگراه نواب از بزرگراه شهید چراغی تا تونل توحید و بزرگراه بسیج از سه راه افسریه تا قصر فیروزه، همچنان دارای بار ترافیکی پر حجم و سنگین است.

 

سرهنگ شریفی بیان داشت: شب گذشته در بزرگراه شهید همت حوالی ساعت: ۲۳، یک دستگاه سواری پژو ۴۰۵ با یک دستگاه خودرو پژو پارس برخورد نموده که متأسفانه به علت شدت برخورد، منجر به فوت راننده و سرنشین خودرو پژو پارس می‌گردد. جزئیات این حادثه تلخ و ناگوار در دست بررسی است.

 

رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ خاطر نشان کرد: رانندگان می‌توانند؛ برای کسب اطلاعات بیشتر، پیرامون اخبار مرتبط با پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، در حوزه تصادفات، حوادث، تخلفات، طرح‌های ترافیکی و اخبار تکمیلی روزانه به سامانه http://tehran.rahvar120.ir مراجعه کنند./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار