سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند مادورو: مردم آمریکا از ونزوئلا حمایت کنند اقتصاد آمریکا باوجود پایان تعطیلی دولت، تامدت‌ها زیر فشار می‌ماند چرا دولت جدید سوریه اولین سفارت خود را به جای ترکیه در انگیس افتتاح کرد؟ ادعای سازمان جاسوسی کانادا علیه ایران پیام تبریک عراقچی به عراق: تهران مصمم به تقویت روابط دوستانه با بغداد در تمامی حوزه‌هاست وزیر جنگ آمریکا فرمان حمله را صادر کرد! نتانیاهو: محاکمه من به ضرر آمریکا و اسرائیل است! مادورو: هرگز تسلیم نخواهیم شد اسناد جدید از روابط ترامپ با قاچاقچی جنسی کودکان چه می‌گویند؟

حامی مشهور ترامپ به دنبال نفوذ در انتخابات آلمان است

سخنگوی دولت آلمان ادعا کرد «ایلان ماسک» در تلاش است تا نفوذ خود را در انتخابات آتی آلمان اعمال کند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۵ - ۱۰ دی ۱۴۰۳ - 2024 December 30
کد خبر: ۲۶۷۰۷۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ پس از آنکه «فرانک والتر اشتاینمایر» رئیس‌جمهور آلمان روز جمعه مجلس این کشور را منحل کرد، مسیر برای انتخابات زودهنگام در تاریخ ۲۳ فوریه (۵ اسفند) به دنبال فروپاشی ائتلاف سه‌جانبه «اولاف شولتس» صدراعظم آلمان هموار شد.

طبق گزارش خبرگزاری رویترز، یکی از سخنگویان دولت آلمان روز دوشنبه ادعا کرد: «در واقع ایلان ماسک (میلیاردر آمریکایی و مالک شبکه اجتماعی ایکس) تلاش می‌کند تا در انتخابات فدرال آلمان نفوذ کند.»

وی افزود: «ایلان ماسک با پست‌هایی که در ایکس منتشر می‌کند و با مقاله‌ای که در راستای حمایت از حزب راست افراطی آلترناتیو برای آلمان (AFD) نوشته، نشان داده که در تلاش است تا نفوذی را بر انتخابات آلمان اعمال کند.»

این سخنگوی آلمانی با اشاره به مطالب منتشر شده از سوی ایلان ماسک گفت: «ماسک در بیان نظرات خود آزاد است، اما به هر حال، آزادی بیان بزرگ‌ترین مزخرفات را نیز در بر می‌گیرد.»

«ایلان ماسک» پیشتر خواستار استعفای «اولاف شولتس» در پی حمله‌ای مرگبار به بازار کریسمس در آلمان شده بود.

واکنش ماسک در پی این مطرح شد که روزنامه آلمانی «بیلد» گزارش داد که در جریان ورود یک خودرو به بازار کریسمس در ماگدبورگ آلمان و برخورد با شهروندان در تاریخ ۲۰ دسامبر (۳۰ آذر) تعدادی کشته و مجروح شدند.

در همین رابطه ماسک در پیامی در شکبه اجتماعی ایکس نوشت: «شولتس باید فورا استعفا کند. احمق بی‌کفایت!» / ایسنا

کلمات کلیدی: ترامپ آلمان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار