بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس درباره مراسم تشییع رهبر شهید؛ امت اسلامی در درد‌های بزرگ، به ریشه‌های مشترک خود بازمی‌گردد نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه

جزئیات جلسه امروز رئیس‌جمهور با رهبر انقلاب

جزئیات جلسه امروز رئیس‌جمهور با رهبر انقلاب رییس‌جمهور در تشریح جلسه با رهبر معظم انقلاب، مهم‌ترین دغدغه را تلاش برای حل مشکلات معیشتی مردم، رسیدگی به وضعیت کنترل قیمت‌ها و فقرزدایی و ایجاد عدالت اجتماعی توصیف کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۰ - ۱۰ دی ۱۴۰۳ - 2024 December 30
کد خبر: ۲۶۷۱۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ مسعود پزشکیان رییس‌جمهور عصر امروز در گفت‌و‌گو با رسانه دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به تشریح جلسات منظم خود با رهبر انقلاب اسلامی و جزئیات جلسه امروز پرداخت و مهم‌ترین دغدغه را تلاش برای حل مشکلات معیشتی مردم، رسیدگی به وضعیت کنترل قیمت‌ها و فقرزدایی و ایجاد عدالت اجتماعی توصیف کرد.

وی افزود: می‌توانیم همه‌ی مشکلات و معضلات کشور را حل کنیم.

رئیس‌جمهور هماهنگی با رهبر انقلاب را پایه‌ای برای تقویت انسجام داخلی دانست و گفت: «این جلسات نه تنها وحدت میان قوا را تقویت می‌کند، بلکه موجب می‌شود بسیاری از مشکلات کشور راحت‌تر حل شوند.»

رئیس جمهور با بیان اینکه مهم‌ترین محور جلسه اخیر، کنترل تورم و هدفمندی یارانه‌ها بود گفت: «هدف ما رساندن یارانه‌ها به مصرف‌کننده نهایی است و در این راستا، تیم‌هایی برای بررسی روند‌های جاری تشکیل شده است.»

پزشکیان یکی دیگر از محور‌های جلسه اخیر خود با رهبر انقلاب را تقویت ارتباط با کشور‌های همسایه و مستقل توصیف و تأکید کرد که همکاری اقتصادی با این کشور‌ها می‌تواند به تقویت اقتصاد ملی کمک کند و مسیر‌های جدیدی برای تجارت باز کند.

وی همچنین در پاسخ به سوالی درباره عبور از بحران انرژی و رفع ناترازی آن در آینده به اهمیت مشارکت مردم اشاره کرد و گفت: «اگر مصرف انرژی در بخش‌های غیرضروری کنترل شود، می‌توان منابع حاصل را به معیشت مردم و پروژه‌های زیرساختی اختصاص داد.»

رییس‌جمهور به‌طور مشخص به صرفه‌جویی در روشنایی و انرژی اشاره کرد و افزود: «این اقدامات بدون فشار به مردم، راهگشا خواهد بود.»

رییس‌جمهور با تاکید بر اینکه به جای نسخه‌های کلی باید به حل مسائل متکی بود و از کلی‌گویی پرهیز کرد، یکی از مهم‌ترین موضوعات فعلی دولت را مساله تامین اجتماعی دانست که شورای آن به صورت هفتگی برگزار می‌شود و در آن به‌جای کلی‌گویی باید راهکار‌های مشخصی برای مسائلی مانند مسکن و معیشت محرومان ارائه شود

پزشکیان همچنین از طرحی برای رفع کمبود کلاس‌ها و مدارس مناطق محروم خبر داد که با مشارکت مردم و خیرین و بسیج همگانی اجرا می‌شود تا بی‌عدالتی در آموزش کاهش یابد. دکتر پزشکیان اظهار امیدواری کرد که این مساله تا یک سال آینده به‌طور کامل حل شود.

وی در پایان این گفت‌و‌گو با تأکید بر اهمیت وحدت و انسجام داخلی گفت: «اگر مردم باور کنند که دولت در تلاش برای حل مشکلات آنها است، هیچ دشمنی نمی‌تواند به کشور آسیب بزند. وحدت میان قوا و پیروی از سیاست‌های رهبری می‌تواند تمام چالش‌های پیش رو را مدیریت کند.» / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار