تاریخ و شرایط انتخاب رشته آزمون سراسری ۱۴۰۴ آخرین وضعیت جاده های شمالی / جاده چالوس یک‌طرفه شد دفترچه راهنمای انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ منتشر شد کلاهبرداری ۳ نفر در پوشش مأموران اداره آب خوزستان در محاصره گرمای سوزان؛ شوش با ۴۹ درجه در صدر سخنگوی پلیس: خاطیان حادثه حمله به دستفروشان در قزوین به قید فوریت بازداشت شدند سامانه انتخاب رشته مجازی آزمون سراسری ۱۴۰۴ فعال شد ترافیک پرحجم در محور‌های مواصلاتی مازندران/ محدودیت اعمال نمی‌شود گردوخاک شدید در راه است؛ طوفان غبار ۳ روزه ایران را فرا می‌گیرد دادستان قزوین: برای واقعه درگیری ماموران شهرداری در بلوار شهید سلیمانی پرونده تشکیل و طرفین احضار شدند کسری ۹۰ میلیمتری بارش‌ها/بحران کم بارشی در ۴۶۵ شهر کشور آمار جالب جنسیتی از برترین‌های کنکور ۱۴۰۴ وضعیت آب و هوای کشور طی ۵ روز آینده / کاهش نسبی دما در این مناطق انهدام خط لوله انتقال سوخت قاچاق در سواحل میناب انتشار دفترچه انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ تا فردا؛ جزئیات انتخاب رشته مجازی پذیرایی در جلسات دفاع ممنوع شد

افزایش اضافه‌کار پرستاران از چه زمانی اجرا می‌شود؟

رئیس سازمان نظام پرستاری با اشاره به زمان اجرای مصوبه افزایش ۲.۵ برابری مبلغ اضافه‌کاری پرستاران، گفت: این افزایش از محل منابع عمومی پرداخت خواهد شد که باعث می‌شود اضافه‌کاری بدون تأخیر، پس از هر ماه کارکرد به حساب پرستاران واریز ‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۳ - ۱۲ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 01
کد خبر: ۲۶۷۲۵۹

به گزارش راهبرد معاصر، دکتر احمد نجاتیان درباره جزئیات تصویب افزایش 2.5 برابری ضرایب ریالی اضافه‌کاری پرستاران که روز گذشته در شورای حقوق و دستمزد به تصویب رسید، اظهار کرد: مشکل اضافه‌کاری پرستاران یکی از مشکلات اساسی نظام سلامت است زیرا به دلیل کمبود نیروی پرستار مجبور به جبران بخشی از این کمبود، از طریق تحمیل اضافه‌کاری به پرستاران شده‌ایم. در ابتدای دولت چهاردهم، متوسط میزان اضافه‌کاری برای پرستاران محاسبه شد که 25 تا 30 هزار تومان بود که این مبلغ نه تنها برای بسیاری از افراد انگیزه‌ای ایجاد نمی‌کرد و مبلغ پایینی بود، بلکه معوقات چندین ماهه نیز داشت. به همین دلیل، دولت تلاش‌هایی را برای افزایش این مبلغ آغاز کرد.

 

وی افزود: چندین جلسه در این راستا برگزار شد و پیشنهاد ما و وزارت بهداشت رسیدن به متوسط 100 هزار تومان بود، اما با توجه به شرایط اقتصادی کشور و پس از برگزاری جلسات شورای حقوق و دستمزد، در نهایت افزایش حدود 2.5 برابری در این مبلغ به تصویب رسید.

 

وی با ارائه مثالی ادامه داد: به این ترتیب، اگر مبلغ اضافه‌کاری یک پرستار 30 هزار تومان باشد، این مبلغ پس از این مصوبه به 75 هزار تومان افزایش پیدا خواهد کرد.

 

نجاتیان در پاسخ به این سؤال که «تصمیم افزایش مبلغ اضافه‌کاری پرستاران به 80 هزار تومان که در روز پرستار اعلام شده بود با این مصوبه تغییر کرده است؟» بیان کرد: بله زیرا شرایط مالی دولت در این تصمیم‌گیری‌ها نقش داشت، اما نکته مثبت این است که این افزایش از محل منابع عمومی پرداخت خواهد شد که باعث می‌شود اضافه‌کاری بدون تأخیر، پس از هر ماه کارکرد به حساب پرستاران واریز ‌شود.

 

رئیس سازمان نظام پرستاری درباره زمان اجرای مصوبه افزایش 2.5 برابری مبلغ اضافه‌کاری پرستاران نیز تصریح کرد: در حال حاضر در پرداخت مبالغ اضافه‌کاری به پرستاران، 4 تا 5 ماه تأخیر وجود دارد به عبارت دیگر اکنون پرستاران در حال دریافت اضافه‌کاری ماه‌های مرداد و شهریور هستند و زمانی که پرداختی‌های اضافه‌کار پرستاران به آبان‌ماه امسال برسد، افزایش 2.5 برابری مبالغ اضافه‌کاری اعمال خواهد شد.

 

نجاتیان درباره منابع افزایش اضافه‌کار نیز گفت: باتوجه به اینکه مقرر شده افزایش اضافه کار پرستاران از محل بودجه عمومی – و نه درآمد اختصاصی دانشگاه‌ها- پرداخت شود، قرار است سازمان برنامه‌وبودجه برای امسال کمک‌هایی به وزارت بهداشت جهت پرداخت این مبالغ افزایش یافته داشته باشد و از سال آینده، بودجه این مبالغ به وزارت بهداشت پرداخت و پرداخت‌ها از محل بودجه عمومی در نظر گرفته خواهد شد.

 

رئیس سازمان نظام پرستاری تأکید کرد که افزایش میزان اضافه‌کاری گام مهمی در راستای حل موقتی مشکل کمبود نیرو و افزایش نگهداری پرستاران در بیمارستان‌ها است./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده