پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد جزئیات گفت‌و‌گو‌های عارف با ۹ تن از سران کشور‌های جهان متن حکم پزشکیان برای انتصاب علی لاریجانی به دبیری شورای عالی امنیت ملی منتشر شد علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی شد دولت مجوز استفاده از کمک‌های بلاعوض سازمان ملل برای اتباع را صادر کرد قالیباف قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی را ابلاغ کرد رئیس‌جمهور: تمامی اجزای توسعه در کشور باید منوط به تمهید تامین آب باشد

ثبت رسمی استیضاح وزرای نفت و اقتصاد در سامانه مجلس

عضو هیئت رئیسه مجلس درباره آخرین وضعیت طرح‌های استیضاح به ثبت رسیده در سامانه مجلس گفت: تاکنون استیضاح آقایان پاکنژاد و همتی به ترتیب با ۲۳ و ۷۰ امضا به طور رسمی در سامانه مجلس به ثبت رسیده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۰ - ۱۵ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 04
کد خبر: ۲۶۷۴۸۸

به گزارش راهبرد معاصر، احمد نادری عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به طرح‌ استیضاح‌هایی که در روزهای اخیر از سوی جمعی از نمایندگان در سامانه مجلس به شکل رسمی به ثبت رسیده، گفت: در روزهای گذشته دو طرح استیضاح وزرای دولت به شکل رسمی در سامانه مجلس به ثبت رسیده است. 

 

وی افزود: البته طرح‌های استیضاحی دیگر هم به شکل شفاهی از سوی برخی نمایندگان مطرح شده ولی طبق آیین نامه داخلی مجلس، صرفاً به آن دسته از طرح‌های استیضاح ترتیب اثر داده می‌شود که علاوه بر ضمیمه داشتن امضای حداقل 10 نماینده، به شکل رسمی در سامانه مجلس نیز به ثبت رسیده باشد. 

 

نادری عنوان کرد: تاکنون استیضاح آقای پاکنژاد،‌ وزیر نفت، با 23 امضا و استیضاح آقای همتی، وزیر اقتصاد، با بیش از 70 امضا،‌ روز چهارشنبه در سامانه مجلس به ثبت رسیده است. 

 

عضو هیئت رئیسه مجلس همچنین درباره اظهارات هفته گذشته رئیس مجلس درباره به صلاح نبودن استیضاح وزرای دولت چهاردهم در برهه کنونی خاطرنشان کرد: بله آقای دکتر قالیباف تاکید کردند که در این برهه زمانی به صلاح نیست که وزرا استیضاح شوند ولی در هر صورت طبق آیین‌نامه داخلی مجلس استیضاح حق نمایندگان است و هر استیضاح با حداقل 10 امضا رسمیت دارد. 

 

نادری یادآور شد: البته هیچ یک از 2 استیضاح ثبت شده، هنوز به هیئت رئیسه مجلس ارسال نشده و احتمالاً طراحان این دو طرح استیضاح به دنبال این هستند که سایر نمایندگان را هم برای امضای طرح متقاعد کنند. / تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار