هشدار کاهش شدید دما در ۲۶ استان / بارش برف، باران و یخبندان در راه است امروز در ۵ دانشگاه شهر تهران چه گذشت؟ دستگیری ربایندگان دو تبعه عراقی در غرب کشور/انتشار تصاویر شکنجه گروگان‌ها با هدف اخاذی  رئیس دانشگاه الزهرا: با هتاکان به نماد‌های ملی برخورد خواهیم کرد/ برای دانشجویان پیامک تذکر فرستادیم هشدار ترافیکی پلیس راه فراجا؛ بارش برف و باران در جاده‌ها نام ۲۲ معبر در تهران تغییر کرد + اسامی و جزئیات  بازداشت رئیس و ۲ عضو هیات‌رئیسه اتاق اصناف گلپایگان بارش برف و باران در ۱۵ استان/ ترافیک نیمه‌سنگین در محور‌های منتهی به تهران دانشگاه آزاد البرز تا پایان سال مجازی شد چرا بسته‌های اینترنت زود تمام می‌شوند؟ آخرین وضعیت بیماری وبا در ایران، منطقه و جهان بیانیه دانشگاه تهران در محکومیت هتک حرمت پرچم جمهوری اسلامی ایران عیدی بازنشستگان کی واریز می‌شود؟ دادستان کل کشور: شکستن قداست مراکز علمی قابل قبول نیست وزیر علوم: توهین به نماد‌های ملی پذیرفتنی نیست/با آشوبگر در شورا‌های انضباطی برخورد می‌شود واریز بیش از ۷ هزار میلیارد ریال سود به حساب بازنشستگان فرهنگیان

ادامه ثبت‌نام دستیار آموزشی دانشگاه آزاد تا فردا

ثبت‌نام در چهارمین دوره طرح دستیاری آموزشی دانشگاه آزاد که از ۴ دی ماه آغاز شده است تا فردا ادامه دارد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۲ - ۱۵ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 04
کد خبر: ۲۶۷۴۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، ثبت‌نام در چهارمین دوره از طرح دستیاری آموزشی دانشگاه آزاد و نیز اعلام آمادگی تدریس در نیمسال دوم سال تحصیلی 1404-1403 این دانشگاه که از سه‌شنبه 4 دی ماه آغاز شده بود تا فردا یکشنبه 16 دی ماه ادامه دارد.

 

شرایط و نحوه ثبت‌نام

کلیه دانشجویان شاغل به تحصل مقطع دکتری دانشگاه آزاد که دارای انتخاب واحد فعال هستند، می‌توانند با مراجعه به تارنمای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان به آدرس www.bpj.iau.ir/Ta برای ثبت‌نام اقدام کنند. شناسه تدریس فقط برای آن دسته از متقاضیانی که دانشجوی دکتری شاغل به تحصیل در دانشگاه آزاد بوده و در تارنمای مذکور ثبت‌نام کردند، صادر می‌شود.

 

 انتخاب دستیاران آموزشی با در نظر گرفتن سوابق علمی و آموزشی افراد صورت می‌پذیرد. این افراد از معافیت‌هایی در شهریه برخودار خواهند بود که میزان معافیت از شهریه دستیاران آموزشی قبل از اخذ گواهینامه ویژه مدرسی به‌ازای هر ساعت، معادل مربی پایه 1 و پس از اخذ گواهینامه معادل مربی پایه 2 خواهد بود.

 

این افراد قبل از ورود به تدریس از سوی  باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه 40 ساعت آموزش می‌بینند و  در دوره اعتلا دانشگاه نیز شرکت می‌کنند.

 

دستیاران آموزشی  پس از تدریس گواهی دوره ویژه مدرسی دریافت می‌کنند./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار