احتمال ۲۰ درصدی ابتلا به سرطان برای هر فرد منتظری: رسیدگی به پرونده‌های اعاده دادرسی با رعایت کامل اصول حقوقی انجام شود قوه قضاییه: هیچ پزشکی به‌دلیل ارائه خدمات درمانی به مجروحان حوادث تروریستی دی‌ماه بازداشت نشده است آموزش و پرورش: هیچ گزارشی مبنی بر ورود نیرو‌های امنیتی یا نظامی به داخل مدارس و بازداشت دانش‌آموزان در محیط مدرسه نداشته‌ایم این درس از آزمون دکتری ۱۴۰۵ حذف شد ورود سامانه بارشی جدید به کشور / باران، برف و باد شدید در راه است باران و برف در راه است؛ هشدار سازمان هواشناسی برای ۱۰ استان کشور تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور از فردا در ۱۲ استان قوه قضاییه: بازداشتی مجروح در زندان پذیرش نمی‌شود ترافیک در آزادراه تهران- کرج - قزوین نیمه سنگین است رادان: جوانان ما حتی آنها که اعتراض داشتند به راهیان نور بیایند مسیر اجرای قصاص قاتل الهه حسین‌نژاد هموار شد اینترپل، کلاهبردار معروف را به ایران پس داد تردد به سمت چالوس در آزادراه تهران - شمال ممنوع شد جزئیات جدید از آتش‌سوزی بازارچه جنت خبر آموزش و پرورش برای دانشجو معلم‌ها

عدم موفقیت شهرداری تهران در حوزه جمع آوری پسماند

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه شهرداری در زمینه جمع آوری زباله موفق نبوده است، گفت: متأسفانه شهرداری به هیچ یک از تذکرات اعضای شورا در این زمینه توجهی نکرده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۹ - ۱۶ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 05
کد خبر: ۲۶۷۵۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، سوده نجفی با اشاره به وضعیت جمع آوری زباله در شهر تهران، اظهار کرد: شهرداری تهران بر اساس قانون وظیفه جمع آوری زباله در سطح شهر را بر عهده دارد اما متاسفانه در این دوره مدیریت شهری شهرداری در عمل به این وظیفه خود به موفق نبوده است.

 

وی ادامه داد: ملاک ما برای موفقیت شهرداری در بخش های مختلف میزان رضایت شهروندان است و بر اساس مشاهداتی که از سطح شهر داریم و یا انتقاداتی که شهروندان نسبت به وضعیت جمع آوری زباله دارند مشخص است که شهرداری در این زمینه موفق نبوده است.

 

رئیس کمیته سلامت شورای اسلامی شهر تهران افزود: اعضای شورای اسلامی شهر تهران بر اساس وظیفه خود بارها این موضوع را در جلسات مختلف و در صحن علنی شورا به شهرداری تذکر دادند اما متاسفانه شهرداری به هیچ کدام از این تذکرات توجه ای نکرد و شرایط به گونه ای پیش رفت که امروز ما در سطح شهر شاهد آن هستیم.

 

وی تاکید کرد: یکی از علت های اصلی نارضایتی از عملکرد سازمان پسماند شهرداری تهران عدم ثبات مدیریتی در این سازمان است که از روزی که آقای زاکانی به عنوان شهردار تهران انتخاب شدند تا به امروز این سازمان 4 مدیرعامل داشته است و این موضوع عدم ثبات مدیریتی در این سازمان بسیار مهم را نشان می دهد.

 

عضو کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران گفت: هر کدام از این مدیران که به سازمان آمدند برنامه ای داشتند و پیگیر اجرای آن شدند و مدیر بعدی برنامه جدیدی برای سازمان در نظر گرفته است و همین موارد موجب آشفتگی در وضعیت سازمان مدیریت پسماند و به طبع آن در وضعیت جمع آوری زباله در سطح شهر شده است.

 

وی در پایان یادآور شد: جمع آوری زباله و رفت و روب شهر یکی از وظایف کلیدی و راهبردی شهرداری است به گونه ای که بسیاری از شهروندان شهرداری را با این عنوان می شناسند. وقتی شهرداری در انجام این وظیفه خود ناتوان است قطعا شهروندان دیدگاه خوبی نسبت به سایر حوزه های فعالیت شهرداری ندارد و باید این موضوع آسیب شناسی و بررسی دقیق شود./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار