طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات

شهادت بیش از ۲۰۰ فلسطینی در غزه طی ۳ روز

شهادت بیش از ۲۰۰ فلسطینی در غزه طی ۳ روز نیرو‌های رژیم صهیونیستی در ۳ روز بیش از ۲۰۰ فلسطینی را در غزه به شهادت رساندند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۲ - ۱۶ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 05
کد خبر: ۲۶۷۵۷۷

به گزارش راهبرد معاصر، چند روز گذشته یادآور روز‌های آغازین نسل کشی در سراسر نوار غزه است. در حملات وحشیانه سه روز گذشته بیش از ۲۰۰ فلسطینی به دلیل حملات مداوم به ساختمان‌های مسکونی، به گروه‌هایی از مردم که در خیابان‌ها، بازار‌ها یا داخل پناهگاه‌هایشان تجمع کرده بودند، به شهادت رسیده‌اند.

 

فقط دیروز بیش از ۶۰ فلسطینی به شهادت رسیدند و برخلاف ادعا‌های مقامات رژیم صهیونیستی [که مدعی هستند اهداف آنها عوامل حماس هستند]شاهد شهادت فلسطینی‌ها به خصوص زنان و کودکان هستیم.

 

اوایل عصر دیروز، نظامیان اسرائیلی گروهی از مردم را در مقابل یک مرکز تخلیه در اردوگاه آوارگان بریج - یک مدرسه تحت پوشش آنروا - که در حال خریدن شام ونوشیدنی از یک فلافل فروشی بودند، هدف قرار دادند. در حمله موشکی پهپاد چهار نفر کشته و تعداد زیادی زخمی شدند.

 

در پی این حملات، در بخش اورژانس بیمارستان الاقصی، مردم در کف بیمارستان رها شده بودند، و عده‌ای منتظر پذیرش در اتاق عمل بودند، اما وقتی نوبت آنها می‌رسد، دیگر خیلی دیر شده است - آنها تا حد مرگ خونریزی کرده‌اند. سوختگی کاملاً شدید است. بدون هیچ گونه داروی مسکن موجود در بیمارستان، همیشه منجر به مرگ آنها می‌شود.

 

یک مرگ خاموش نیز در جریان است. در هفته‌های گذشته، به دلیل حملات مداوم، مردم به دلیل کمبود تجهیزات پزشکی بی سر و صدا جان خود را از دست می‌دهند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار